Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати гречку з курячими сердечками?
Курячі сердечка - відмінне доповнення до розсипчастої гречаної каші. Можна зробити з них підливку, а можна вже готові сердечка перемішати з гречкою і подавати як єдине блюдо. Що знадобиться для приготування Дві склянки гречаної крупи 500 грам курячих сердечок Дві цибулини Дві морквини 50 грам вершкового масла Рослинне масло для смаження Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Гречану крупу промити, залити водою в пропорції 1:2 (склянку гречки дві склянки води), підсолити і поставити варитися. Коли закипить - зробіть вогонь мінімальним, накрийте кришкою і тушкуйте гречку до готовності. Крупа повинна ввібрати всю воду. Поки вариться гречка, ми встигнемо приготувати курячі сердечка. Розрізаємо їх навпіл, очистити від пленочек, миємо під проточною водою. Цибулю дрібно ріжемо, моркву тремо на тертці. Обсмажуємо цибулю і моркву на рослинній олії хвилин п'ять, додаємо сердечка, перемішуємо. Солимо і перчимо за смаком, накриваємо кришкою і тушкуємо до готовності (хвилин 20-25). Готові сердечка додаємо в гречку, перемішуємо, заправляємо маслом і подаємо. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |