Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати гарбузовий кекс з родзинками і шоколадом?
Будь-яка гарбузова випічка буде набагато смачніше, якщо гарбуз попередньо запекти, а потім зробити з печеного гарбуза пюре. Можна і відварити гарбуз, але тоді вона вийде водянистою, це вплине на смак і корисність випічки.
Що знадобиться для приготування
Склянку гарбузового пюре
200 грам борошна
Два яйця
100 грам вершкового масла або маргарину
200 грам цукру
Половина склянки родзинок
70 грам шоколаду
Половина чайної ложки кориці
Чайна ложка розпушувача
Пакетик ванільного цукру
Приготування

Родзинки розпарити на водяній бані і обсушити. Обваляти в борошні щоб родзинки не опускався на дно під час випікання.
Змішати цукор і ванільний цукор з маслом або маргарином кімнатної температури і збити міксером до білого. Додати по одному яйця, ретельно збиваючи після кожного масу щоб вона залишалася кремоподібної по консистенції.
Просіяти борошно, змішати з розпушувачем і корицею, всипати в масляно-яєчну суміш. Додати гарбузове пюре (йому потрібно дати охолонути) і шматочки шоколаду. Добре вимішати, можна злегка збити тісто міксером.
Викласти у змащену маслом форму, поставити в розігріту до 180 градусів духовку і випікати приблизно сорок хвилин. Готовність кексу перевірити дерев'яною шпажкою - з готової випічки вона повинна виходити сухою. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: вона, міксером
Як спекти хліб по-сербськи?
Які прянощі підходять до різних блюд?
Що приготувати на вечерю швидко і смачно і недорого?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: