Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати гарбузовий кекс з родзинками і шоколадом?
Будь-яка гарбузова випічка буде набагато смачніше, якщо гарбуз попередньо запекти, а потім зробити з печеного гарбуза пюре. Можна і відварити гарбуз, але тоді вона вийде водянистою, це вплине на смак і корисність випічки. Що знадобиться для приготування Склянку гарбузового пюре 200 грам борошна Два яйця 100 грам вершкового масла або маргарину 200 грам цукру Половина склянки родзинок 70 грам шоколаду Половина чайної ложки кориці Чайна ложка розпушувача Пакетик ванільного цукру Приготування Родзинки розпарити на водяній бані і обсушити. Обваляти в борошні щоб родзинки не опускався на дно під час випікання. Змішати цукор і ванільний цукор з маслом або маргарином кімнатної температури і збити міксером до білого. Додати по одному яйця, ретельно збиваючи після кожного масу щоб вона залишалася кремоподібної по консистенції. Просіяти борошно, змішати з розпушувачем і корицею, всипати в масляно-яєчну суміш. Додати гарбузове пюре (йому потрібно дати охолонути) і шматочки шоколаду. Добре вимішати, можна злегка збити тісто міксером. Викласти у змащену маслом форму, поставити в розігріту до 180 градусів духовку і випікати приблизно сорок хвилин. Готовність кексу перевірити дерев'яною шпажкою - з готової випічки вона повинна виходити сухою. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |