Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати фруктовий салат "Варшав'янка"
>Фруктовий салат "Варшав'янка" - з тих легких і вишуканих страв, що прикрасять торжество або романтичний вечір вишукано і оригінально поданими десертом. Крім того, салатик стане приємним дієтичним сніданком або вечерею для любителів поласувати фруктами.Необхідні продукти: 1 ананас, 2 рожевих грейпфрута, грона білого і червоного винограду без кісточок, 3 банана, 5 апельсинів, 4 мандарина або клементина, баночка натурального йогурту.
Процес приготування:Грейпфрути та апельсини максимально обережно звільнити від шкірки, зберігаючи її, щоб зробити ємності для подачі. Також, не пошкоджуючи оболонку, вирізати м'якоть ананаса.
У всіх цитрусових ретельно видалити кісточки, пленочки і перегородки, порізати їх і ананас невеликими кубиками.
Ягоди винограду розрізати навпіл.
Банани почистити від шкірки і нарізати півмісяцями.
Обережно все перемішати у великій мисці, заправити йогуртом.
Відразу акуратно розкласти і подавати в "посуд" шкірки самих плодів, прикрасивши шматочками банана і виноградом.
Категория: Рецепти |
| Теги: шкірки, від
Рибний жюльєн
Як і в чому зберігати чай?
Як готується оджахурі?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: