Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати фаршировані перці з тушкованими овочами?
Рецепт стане в нагоді в сезон свіжих овочів і буде хорошою альтернативою традиційним фаршированим перцям. Вся «родзинка» страви у великій кількості тушкованих овочів, які виступають в якості гарніру до начиненим рисом і м'ясом перцям. Що знадобиться для приготування Сім - вісім перців 150 грам рису (сухого) 450 грам м'ясного фаршу Один кабачок Один баклажан Дві цибулини Дві морквини Чотири помідора (м'ясистих) Кілька зубчиків часнику Столова ложка аджики Столова ложка томатної пасти Цукор сіль , перець - за смаком Рослинна олія Свіжа зелень Приготування Кабачок, баклажани і цибулю ріжемо кубиками. Натираємо на тертці одну моркву ріжемо часточками помідори. На сковорідці в олії обсмажуємо овочі, в кінці додаємо помідори, сіль, перець за смаком, частину дрібно нарізаної зелені. Накриваємо кришкою і тушкуємо на слабкому вогні 15 хвилин. Відварюємо в підсоленій воді рис до напівготовності. Змішуємо його з фаршем, натертою морквою, пропущеним через прес часником, зеленню, солимо і перчимо за смаком. Начиняємо перці. На дно глибокої сковороди або казанчика викладаємо шар тушкованих овочів, потім перець, зверху знову овочі. В половині літра окропу розмішуємо по столовій ложці аджики і томатної пасти, додаємо трохи цукру і заливаємо перці з овочами. Тушкуємо на середньому вогні під кришкою приблизно сорок хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |