Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати деруни з начинкою по-чеськи?
![]() Що знадобиться для приготування Кілограм картоплі (сирого) Два яйця Дві столові ложки борошна Головка часнику (велика) Дві чайних ложки майорану Три - чотири столові ложки сметани Рослинне масло для смаження Сіль і чорний мелений перець Для начинки знадобиться: 500 грам курячого філе 300 грам грибів Дві великі цибулини Спеції за смаком Рослинна олія Приготування Для начинки куряче філе наріжте невеликими шматочками і обсмажте в рослинному маслі. Додайте цибулю, хвилин через п'ять покладіть гриби, спеції, посоліть за смаком. Тушкуйте до готовності. Для дерунів очищену картоплю і часник натріть на дрібній тертці. Додайте яйця, сіль, борошно, спеції і сметану. Все добре перемішайте руками. Деруни потрібно відразу ж смажити, щоб картопля на дав багато соку. Розігрійте в сковороді олію, викладіть трохи тіста і обсмажуйте деруни з двох сторін на невеликому вогні без кришки. На одну половину драника викладіть начинку, закрийте другою стороною і подавайте гарячими, зі сметаною. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |