Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати деруни з начинкою по-чеськи?
Чеські деруни відрізняються від всіх інших рецептів тим, що в них додають багато часнику. Досить незвичне для нас поєднання продуктів - зазвичай в тісто для дерунів кладуть цибулю. Але спробувати варто, хоча б для того, щоб зрозуміти наскільки іншим стає смак звичного страви.
Що знадобиться для приготування
Кілограм картоплі (сирого)
Два яйця
Дві столові ложки борошна
Головка часнику (велика)
Дві чайних ложки майорану
Три - чотири столові ложки сметани
Рослинне масло для смаження
Сіль і чорний мелений перець

Для начинки знадобиться:

500 грам курячого філе
300 грам грибів
Дві великі цибулини
Спеції за смаком
Рослинна олія

Приготування

Для начинки куряче філе наріжте невеликими шматочками і обсмажте в рослинному маслі. Додайте цибулю, хвилин через п'ять покладіть гриби, спеції, посоліть за смаком. Тушкуйте до готовності.
Для дерунів очищену картоплю і часник натріть на дрібній тертці. Додайте яйця, сіль, борошно, спеції і сметану. Все добре перемішайте руками. Деруни потрібно відразу ж смажити, щоб картопля на дав багато соку.
Розігрійте в сковороді олію, викладіть трохи тіста і обсмажуйте деруни з двох сторін на невеликому вогні без кришки.
На одну половину драника викладіть начинку, закрийте другою стороною і подавайте гарячими, зі сметаною. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: багато, деруни
У чому секрет приготування люля-кебаб ?
"Медова курочка в ковдрі" (рецепт)
Смачний яблучний пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: