Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати деруни з м'ясом і кабачками?
Незвичайний варіант приготування картопляних драникоа. Виходить страва з розділу «два в одному» - і деруни, і м'ясні котлетки відразу. Подавати їх можна з будь-яким соусом або зі сметаною, салатом зі свіжих овочів.
Що знадобиться для приготування
Дві - три великих картоплини
Один невеликий кабачок
300 грам м'ясного фаршу
Одна - дві столові ложки сметани
Одне яйце
Дві часточки часнику
Дві столові ложки борошна
Рослинне масло для смаження
Сіль і спеції за смаком
Пучок свіжої зелені (за бажанням)

Приготування

Картоплю і кабачок натерти на дрібній тертці, посолити, перемішати, викласти в друшляк. Залишити на дві - три хвилини, потім віджати сік. Приправити спеціями, додати дрібно нарізану зелень петрушки або кропу (якщо додаєте). Вбити яйце, покласти сметану, борошно, пропущений через прес часник і в останню чергу м'ясний фарш.
Всю масу ретельно вимішати щоб фарш рівномірно розподілився по тесту. У сковорідці розігріти трохи рослинного масла, викладати тісто столовою ложкою (на один драник - одна столова ложка тесту) і на середньому вогні обсмажувати до рум'яної скоринки. Коли всі будуть готові деруни, складіть їх у сотейник або в казанок і варіть хвилин десять під кришкою на мінімальному вогні на плиті або в духовці.
Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: деруни, зі
Смажений сир з вишневим соусом
Картопляні "персики" з фаршем - дуже смачна страва!
Як спекти сирні палички?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: