Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати деруни з м'ясом і кабачками?
Незвичайний варіант приготування картопляних драникоа. Виходить страва з розділу «два в одному» - і деруни, і м'ясні котлетки відразу. Подавати їх можна з будь-яким соусом або зі сметаною, салатом зі свіжих овочів. Що знадобиться для приготування Дві - три великих картоплини Один невеликий кабачок 300 грам м'ясного фаршу Одна - дві столові ложки сметани Одне яйце Дві часточки часнику Дві столові ложки борошна Рослинне масло для смаження Сіль і спеції за смаком Пучок свіжої зелені (за бажанням) Приготування Картоплю і кабачок натерти на дрібній тертці, посолити, перемішати, викласти в друшляк. Залишити на дві - три хвилини, потім віджати сік. Приправити спеціями, додати дрібно нарізану зелень петрушки або кропу (якщо додаєте). Вбити яйце, покласти сметану, борошно, пропущений через прес часник і в останню чергу м'ясний фарш. Всю масу ретельно вимішати щоб фарш рівномірно розподілився по тесту. У сковорідці розігріти трохи рослинного масла, викладати тісто столовою ложкою (на один драник - одна столова ложка тесту) і на середньому вогні обсмажувати до рум'яної скоринки. Коли всі будуть готові деруни, складіть їх у сотейник або в казанок і варіть хвилин десять під кришкою на мінімальному вогні на плиті або в духовці. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |