Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати булочки з сирно - дріжджового тіста?
У цьому рецепті не обов'язково дотримуватися вказаних пропорцій. Можна обійтися без яєць або покласти менше цукру або навпаки, зробити тісто солодким і робити булочки без начинки. Рецепт допоможе в тому випадку, якщо в холодильнику залежалося трохи сиру який потрібно терміново куди-то визначити.
Що знадобиться для приготування
100 грам маргарину
450 грам сиру
Дві третини склянки цукру
Пакетик сухих дріжджів
Одне яйце
Половина склянки молока
Приблизно 700 грам борошна
Родзинки або сушена вишня
Приготування

Розтопити маргарин, влити в нього молоко, додати яйце, цукор, сир і все розтерти в однорідну масу. Дріжджі залити невеликою кількістю теплого молока, додати дрібку цукру і почекати поки на поверхні не з'являться бульбашки. Влити дріжджі до решти інгредієнтів, всипати просіяне борошно і замісити м'яке еластичне тісто. Покласти тісто в каструлю, накрити і поставити в тепле місце для підйому. Коли збільшиться в два рази, приступати до розбирання булочок.

Розділити тісто на дві частини. Одну розкачати в прямокутний пласт, змастити поверхню олією або дуже тонким шаром варення і посипати родзинками (можна просто посипати родзинками). Згорнути рулетом, розрізати на шматочки товщиною по три сантиметри, викласти на деко застелений папером для випічки. Залишити на расстойку на п'ятнадцять хвилин, випікати при температурі 180 градусів до рум'яного кольору.
З другою частиною тіста працювати так само, посипати або сушеною вишнею або родзинками.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, посипати
Яловичина тушкована по-провансальски
Як приготувати салат з квасолі та грибів?
Як за 15 хвилин приготувати шоколадно-банановий рулет?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: