Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати булочки з сирно - дріжджового тіста?
У цьому рецепті не обов'язково дотримуватися вказаних пропорцій. Можна обійтися без яєць або покласти менше цукру або навпаки, зробити тісто солодким і робити булочки без начинки. Рецепт допоможе в тому випадку, якщо в холодильнику залежалося трохи сиру який потрібно терміново куди-то визначити. Що знадобиться для приготування 100 грам маргарину 450 грам сиру Дві третини склянки цукру Пакетик сухих дріжджів Одне яйце Половина склянки молока Приблизно 700 грам борошна Родзинки або сушена вишня Приготування Розтопити маргарин, влити в нього молоко, додати яйце, цукор, сир і все розтерти в однорідну масу. Дріжджі залити невеликою кількістю теплого молока, додати дрібку цукру і почекати поки на поверхні не з'являться бульбашки. Влити дріжджі до решти інгредієнтів, всипати просіяне борошно і замісити м'яке еластичне тісто. Покласти тісто в каструлю, накрити і поставити в тепле місце для підйому. Коли збільшиться в два рази, приступати до розбирання булочок. Розділити тісто на дві частини. Одну розкачати в прямокутний пласт, змастити поверхню олією або дуже тонким шаром варення і посипати родзинками (можна просто посипати родзинками). Згорнути рулетом, розрізати на шматочки товщиною по три сантиметри, викласти на деко застелений папером для випічки. Залишити на расстойку на п'ятнадцять хвилин, випікати при температурі 180 градусів до рум'яного кольору. З другою частиною тіста працювати так само, посипати або сушеною вишнею або родзинками. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |