Яким би дивним не здалася ідея приготування бісквіта без використання яєць (адже саме збиті яйця як раз і вважаються основним інгредієнтів), але тим не менш подібний варіант випічки існує і взятий він з індійської кухні - він готується з додаванням йогурту. Приготований за цим рецептом бісквіт виходить дивно м'яким і ніжним по консистенції і, до того ж, злегка влажноватым, ну і дуже-дуже смачним. Ну а щоб приготувати бісквіт по-індійськи вам знадобиться наступне: 200 мл натурального йогурту, 200 мл молока, 150 г цукрової пудри або цукрового піску, 300 грамів пшеничного борошна, 100 мл рослинного масла, три чайних ложки розпушувача або соди і пакетик ванільного цукру.
Рослинна олія, натуральний йогурт, цукрову пудру (або цукор-пісок) і ванільний цукор необхідно змішати і збити за допомогою міксера до стану піни, а потім акуратно змішати отриману масу з борошном, змішаної з розпушувачем. Далі слід додати молоко і збити все це на цей раз ложкою. Потім тісто потрібно викласти в попередньо змащену маслом і посипану борошном роз'ємну форму і випікати півгодини в духовці, розігрітій до 180-190 градусів. Готовий бісквіт необхідно для початку остудити, а потім вийняти з форми і змастити кремом або прикрасити за вашим бажанням.