Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати апельсиновий кекс на згущеному молоці?
Тісто для кексу готується за лічені хвилини за принципом «все перемішати і в духовку», та й сам рецепт з розряду дуже простих. У результаті виходить ароматний кекс з хрусткою скоринкою і апельсиновим смаком. Що знадобиться для приготування Два яйця 220 грам борошна 150 грам вершкового масла Банка згущеного молока Один великий апельсин 150 грам цукру Чайна ложка розпушувача Приготування Масло заздалегідь дістати з холодильника, воно має бути м'яким, кімнатної температури. Натерти на тертці апельсинову цедру з апельсина вичавити сік. просторий посуд покласти масло, цукор, яйця, згущене молоко, все змішати. Всипати борошно, розпушувач, додати цедру і сік апельсина. Розмішати і міксером на маленькій швидкості починати збивати тісто. Коли всі інгредієнти перемішуються, збільшити швидкість до середньої і збивати поки маса не стане однорідною, без грудочок. Форму для випічки змастити маслом, вилити тісто. Зверху можна посипати подрібненими горіхами і поставити кекс в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати до готовності, приблизно 40 - 50 хвилин. Готовність кексу обов'язково перевірити дерев'яною шпажкою. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |