Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати апельсиновий кекс на згущеному молоці?
![]() Що знадобиться для приготування Два яйця 220 грам борошна 150 грам вершкового масла Банка згущеного молока Один великий апельсин 150 грам цукру Чайна ложка розпушувача Приготування Масло заздалегідь дістати з холодильника, воно має бути м'яким, кімнатної температури. Натерти на тертці апельсинову цедру з апельсина вичавити сік. просторий посуд покласти масло, цукор, яйця, згущене молоко, все змішати. Всипати борошно, розпушувач, додати цедру і сік апельсина. Розмішати і міксером на маленькій швидкості починати збивати тісто. Коли всі інгредієнти перемішуються, збільшити швидкість до середньої і збивати поки маса не стане однорідною, без грудочок. Форму для випічки змастити маслом, вилити тісто. Зверху можна посипати подрібненими горіхами і поставити кекс в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати до готовності, приблизно 40 - 50 хвилин. Готовність кексу обов'язково перевірити дерев'яною шпажкою. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |