Главная » Статьи » Рецепти

Як готувати хліб на сироватці?

Тісто готуємо з наступних продуктів: півтори чайні ложки сухих дріжджів, чотириста грам борошна, сироватки 260 - 280 мл, солі і цукру однаково по одній чайній ложечці, дві столові ложки рафінованої соняшникової олії. Тісто можна готувати в ємності кухонного комбайна або ж в хлібопічці (цей варіант найкращий, оскільки температура витримується стабільна і тісто завжди виходить відмінним).

Якщо ви готуєте по цьому рецепту хліб в хлібопічці, вибирайте режим приготування, як на звичайний білий хліб (3 - 3,5 години займає всі приготування). Готовий гарячий хліб на сироватці має красиву скоринку, хліб не осідає після остигання і тримає форму. Верхівку можна змастити вершковим маслом або просто зросіть хліб чистою водою, потім накрийте чистим рушником, нехай він поступово остигає.

Приємного!
Категория: Рецепти |
| Теги: хліб, сироватці
Корисний дієтичний сніданок
Як приготувати курку, запечену з гречкою?
Як приготувати смачну паску в хлібопічці?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: