Є кілька видів паштетів, і наскільки вони будуть смачними, залежить не тільки від того, як приготований паштет, але й від правильної подачі. Це блюдо треба подавати з відповідними доповненнями. Перед подачею паштет необхідно охолодити, але не заморожувати. Досить буде залишити його на деякий час в холодильнику. Паштет з курки краще всього подавати з білим не підсмаженим хлібом і білим сухим вином. Паштет з кролика буде ще смачніше з подачею разом з ним дрібного маринованої цибулі. До рибного паштету, наприклад, лосося, як супроводу підійде зелений салат, корнішони і свіжий хліб. Альтернативний варіант подачі - з помідорами черрі або з оливками. Оптимальним напоєм також буде біле вино, як і до багатьох інших рибних страв.
Особлива подача передбачена для так званого «паштету у хлібі». Його попередньо потрібно правильно нарізати. Якщо він круглої форми, то тоді він ріжеться як торт, на вісім і більше частин. Паштет, що нагадує за формою булку хліба, розрізається на скибочки. Таке блюдо подається на порційній тарілці і так само, як і рибний паштет, може супроводжуватися маринованими огірками. Також до нього можна подати зелений салат, заправлений спеціальним соусом «вінегрет». Він готується з оцту, оливкового масла і гірчиці. Інгредієнти необхідно розмішати до однорідного стану і додати до салату за смаком. Крім перелічених традиційних варіантів можлива і фуршетна подача паштету. Для цього намажте його на невеликі шматочки хліба. А фуа-ра можна порізати кубиками і нанизати на шпажки.