Главная » Статьи » Рецепти

Котлети по-стамбульски
>В котлетах по-стамбульски, буквально, є родзинка, ще й не одна. Все просто - ізюм всередину кладеться! Ось такий східний сюрприз у досить звичайних з вигляду котлетки. Хоча ще можна відзначити в їх складі наявність овочів, додають ніжний вкус.Необходимые продукти: 300 г яловичини, 200 г баранини, 1 яйце, 2 репчатых цибулини, 1 морква, 1 картоплина, скибочка підсушеного білого хліба, 3 столових ложки молока, 2 столові ложки темного родзинок без кісточок, півсклянки червоного вина, пучок петрушки, кмин, чорний і червоний мелений перець, борошно для панірування, рослинна олія для смаження.
Процес приготування: родзинки промити і залити на півгодини нагрітим червоним вином. М'ясо пропустити чероез м'ясорубку. Потім перемолоти фарш ще раз, додавши сирі моркву, картоплю, цибулю і хліб, попередньо замочений в молоці на 15 хвилин.
Додати сіль, перець кмин, порубану ножем зелень, добре вимісити в однорідну масу.
Сформувати 9 котлет, помістивши в середину кожного по 3 родзинки. Обваляти котлети в борошні і обсмажити в розігрітій олії до рум'яної скоринки.
Категория: Рецепти |
| Теги: котлети, родзинки
Як приготувати суп з фрикадельками
Смачні страви з курки
Овочі в винному соусі по-монастирськи
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: