Главная » Статьи » Рецепти

Як зробити шоколадні цукерки з начинкою з кисломолочного сиру?
>Рецепт чудових домашніх шоколадних цукерок з цікавою і незвичайною начинкою, які виходять просто незвичайно смачними і напевно дуже сподобаються всім домочадцям, а особливо маленьким ласунам!

Список інгредієнтів, які знадобляться вам для того, щоб зробити такі шоколадні цукерки: 100 грамів шоколадно-горіхової пасти (щось на зразок шоколадної пасти "Нутелла" або її аналогів, а також можна використовувати самостійно приготовлену пасту), 150 г сирного сиру (Маскарпоне або щось подібне), 50 мл молока, 10 г желатину, 300 грамів вершків 30-процентної жирності і 500 грамів чорного шоколаду.

Замочити в 50 мілілітрах молока желатин і залишити набухати. Гарненько збити вершки. Шоколадну пасту змішати з сирним сиром.
Потім вже набряклий желатин слід підігріти, не доводячи його до кипіння і ще гарячим додати до шоколадно-сирній масі, все ретельно розмішати і ввести збиті вершки. Чорний шоколад розтопити на водяній бані (в мікрохвильовці).
На дно формочок для цукерок залити трохи шоколаду і дати йому застигнути, після чого на шоколад викласти суфле і прибрати формочки в холод, а коли й цей шар застигне, знову полити зверху шоколадом. Формочки трохи потрясти, щоб шоколад рівномірно розподілився по боках цукерків, а потім відправити в холодильник.
Категория: Рецепти |
| Теги: Вершки, Шоколад
Як зробити домашні булочки для хот-догів?
Картопляні крокети
Як спекти пиріг «Яблука на снігу»?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: