Главная » Статьи » Рецепти |
Як зробити шніцель подвійний паніровці?
М'ясо, приготоване в подвійній паніровці, виходить дуже ніжним і соковитим. Готувати за цим рецептом можна і свинину, і телятину, і курку. Що знадобиться для приготування Відбивні Яйце (на чотири відбивних одне яйце) Борошно Панірувальні сухарі Спеції, сіль Рослинна олія Приготування М'ясо нарізати як на відбивні. Якщо готуєте телятину або свинину, м'ясо потрібно відбити (можна це зробити поклавши відбивні між двома шматочками харчової плівки). Відбивні з курки краще не відбивати, а покласти між харчовою плівкою і добре прокатати качалкою, сильніше натискаючи на неї. М'ясо посолити, посипати спеціями і ненадовго залишити щоб добре просочилося. Беремо три тарілочки. В одну насипаємо борошно, в іншій збиваємо виделкою яйце, в третю насипаємо панірувальні сухарі. До сухарів можна додати улюблені спеції (перець, мускатний горіх, паприку, куркума). М'ясо по черзі вмочити в борошно, яйце і панірувальні сухарі і відразу ж викладати на сковорідку в розігріте масло. Обсмажувати на середньому вогні до рум'яної скоринки. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |