Главная » Статьи » Рецепти

Як зробити домашні батончики - мюслі?
Батончики - мюслі домашнього приготування будуть набагато смачніше і корисніше своїх магазинних побратимів. У домашньому ласощах тільки натуральні продукти, пропорції яких ви можете підібрати по своєму смаку або скористатися запропонованим рецептом.
Що знадобиться для приготування
200 грам вівсяних пластівців (або інших - на ваш розсуд)
200 грам суміші з різних сухофруктів
100 грам будь-яких горіхів (або зробити суміш)
50 грам рослинного масла
50 грам меду
Приготування

Великі сухофрукти нарізати невеликими шматочками, горіхи порубати. Змішати в мисці пластівці, горіхи, сухофрукти, можна додати насіння. В окремому посуді нагріти мед щоб він став рідким (це потрібно робити на водяній бані). Змішати мед з рослинним маслом і вилити отриману суміш у сухофрукти з пластівцями. Кількість меду і масла в рецепті вказано приблизно, вам потрібно буде самостійно визначити скільки знадобиться цих продуктів. Суміші з меду і масла повинно бути стільки, щоб пластівці добре зволожилися, інакше вони не будуть склеюватися в батончики.

Невелике деко для випічки (або сковорідку) застелити пергаментом, викласти суміш, добре її утрамбувати. Поставити в розігріту до 160 градусів духовку, випікати півгодини до золотистого кольору. Повністю остудити корж і коли охолоне, нарізати смужками. Одну сторону (щоб зручніше було тримати) обернути папером для випічки.
Категория: Рецепти |
| Теги: сухофрукти, батончики
Як спекти хліб по-сербськи?
Як приготувати овочеву запіканку «Південна»?
Як приготувати щавлевий суп з яловичиною
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: