Главная » Статьи » Рецепти

Як запекти м'ясо з грибами, помідорами і сиром?
Рецепт цього нескладного приготування страви нагоді і для сімейного обіду, для дружнього застілля і для тожественного випадку. Можна готувати як зі свининою, так і з яловичиною, телятиною, і грибів можна взяти побільше - вони в цьому блюді зайвими не будуть.
Необхідні продукти
500 грам м'яса
300 - 400 грам свіжих печериць
Два - три великих помідора
Дві цибулини (можна і більше)
200 грам сиру
Приправи і спеції для м'яса (на вибір)
Сіль і чорний мелений перець
Рослинна олія
Приготування

М'ясо треба нарізати невеликими шматочками, добре відбити. Посипати спеціями, перцем, сіллю, можна збризнути лимонним соком. Залишити на годину маринуватися. Потім обсмажити до рум'яної скоринки на олії. Перекласти у форму для запікання (змастити олією). Цибулю нарізати півкільцями, гриби - скибочками, помідори кружечками, а сир натерти на крупній тертці. Засипати м'ясо цибулею, посолити його і трохи посипати перцем. На цибулю викласти шар грибів, їх теж злегка присолити і поперчити. Наступний шар - помідори (тут можна додати спеції, наприклад, базилік) і все засипати сиром. Поставити в гарячу духовку, запікати при температурі 200 градусів до утворення рум'яної скоринки. Якщо хочете, щоб відразу був готовий і гарнір, покладіть на дно форми нарізаний скибочками картопля (його посолити і посипати спеціями).
За цим же рецептом можна приготувати і куряче м'ясо - філе або гомілки, стегенця, стегенця.
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, посипати
Що приготувати на вечерю швидко і смачно і недорого?
Як приготувати простий смачний салат?
Як готуються сирні коржики з начинкою?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: