Главная » Статьи » Рецепти |
Як запекти філе судака з картоплею і сиром?
Крім судака можна взяти філе морського окуня. При відповідному оформленні страва може пропонуватися і для святкового столу - смак у нього відмінний. Що знадобиться для приготування 500 грам філе судака П'ять - шість картоплин Одна цибулина 300 грам свіжих печериць 150 грам тертого сиру Два яйця 150 грам сметани Дві столові ложки соєвого соусу Їдальня ложка борошна Сіль, перець, спеції - все за смаком Рослинне масло Великий пучок свіжої зелені Приготування Цибулю і гриби нарізати, обсмажити в олії. В окремому посуді змішати соєвий соус, сметану, чорний мелений перець. Вилити суміш в сковороду до цибулі з грибами, на слабкому вогні тушкувати п'ять - десять хвилин постійно помішуючи. Соус повинен злегка загуснути і тоді його треба зняти з вогню. Збити яйця, посолити, поперчити, додати ложку борошна і ще раз добре збити. Філе судака нарізати невеликими шматочками, посолити, вмочити кожен шматочок у приготовлену суміш і обсмажити в рослинній олії по хвилині з кожної сторони. Відварити картоплю в мундирі, очистити, нарізати скибочками. Викласти на дно змащеної маслом форми, посолити, поперчити, змастити сметаною. На нього викласти рибу, посипати зеленню, викласти гриби з соусом. Поставити в розігріту духовку, запікати 15 хвилин при температурі 200 градусів. Дістати з духовки, посипати тертим сиром і запекти до розплавлення сиру. Прикрасити страву можна свіжими овочами - помідорками черрі двох кольорів, огірками, зеленню. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |