Главная » Статьи » Рецепти

Як запекти філе судака з картоплею і сиром?
Крім судака можна взяти філе морського окуня. При відповідному оформленні страва може пропонуватися і для святкового столу - смак у нього відмінний.
Що знадобиться для приготування
500 грам філе судака
П'ять - шість картоплин
Одна цибулина
300 грам свіжих печериць
150 грам тертого сиру
Два яйця
150 грам сметани
Дві столові ложки соєвого соусу
Їдальня ложка борошна
Сіль, перець, спеції - все за смаком
Рослинне масло
Великий пучок свіжої зелені
Приготування

Цибулю і гриби нарізати, обсмажити в олії. В окремому посуді змішати соєвий соус, сметану, чорний мелений перець. Вилити суміш в сковороду до цибулі з грибами, на слабкому вогні тушкувати п'ять - десять хвилин постійно помішуючи. Соус повинен злегка загуснути і тоді його треба зняти з вогню.
Збити яйця, посолити, поперчити, додати ложку борошна і ще раз добре збити. Філе судака нарізати невеликими шматочками, посолити, вмочити кожен шматочок у приготовлену суміш і обсмажити в рослинній олії по хвилині з кожної сторони.

Відварити картоплю в мундирі, очистити, нарізати скибочками. Викласти на дно змащеної маслом форми, посолити, поперчити, змастити сметаною. На нього викласти рибу, посипати зеленню, викласти гриби з соусом. Поставити в розігріту духовку, запікати 15 хвилин при температурі 200 градусів. Дістати з духовки, посипати тертим сиром і запекти до розплавлення сиру. Прикрасити страву можна свіжими овочами - помідорками черрі двох кольорів, огірками, зеленню.
Категория: Рецепти |
| Теги: посолити, філе
Як готуються зрази "Пташине молоко"?
Томатний хліб з сиром
Як смачно посмажити мойву?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: