Главная » Статьи » Рецепти |
Як спекти коктейльне печиво?
Принадність цього рецепту в тому, що з одного і того ж тесту виходить чотири види різних за смаком печенюшек і кожен може вибрати на свій смак. Печиво солодке, а солоно - пряне і особливо добре воно підходить до пива або червоного вина. Але в мене воно розходиться і так, без нічого або з чаєм та кавою. Необхідні продукти 300 грам борошна 100 грам сиру 150 грам маргарину Щіпка солі Два яйця Половина чайної ложки чорного меленого перцю Півсклянки нарубаних горіхів (арахіс або фундук, волоські) Жменю кунжуту Дві чайних ложки дрібно порізаного кропу Невеликий пучок зеленої цибулі Приготування Натерти на дрібній тертці сир. Просіяти в миску борошно, нарізати шматочками маргарин і руками розтерти в крихту. Додати сир, яйця, сіль, перець і замісити однорідне м'яке тісто. Розділити його на чотири рівні частини. В одну додати дрібно нарізаний зелений лук, в іншу - кунжут, в третю - подрібнені горіхи, в четверту - кріп. Щоб зручніше було вмішувати начинку, в тесті потрібно зробити поглиблення, покласти в нього начинку, з'єднати краї, щоб наповнювач опинився всередині і прибрати тісто в холодильник на 20 хвилин. Потім добре вимісити, розкачати пласт тіста і формочками вирізати фігурки. Так само працювати і з іншими шматочками тіста. Випікати на застеленому пекарської папером деко в духовці, розігрітій до 200 градусів. Час випікання - 10 - 12 хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |