Главная » Статьи » Рецепти |
Як спекти фокаччу з помідорами?
Італійська хлібна коржик - фокачча - робиться з самими різними добавками в тісто або ж добавки викладаються верхнім шаром на тісто, як а цьому рецепті. Перевага такого хліба - різноманітність і відносна простота і швидкість приготування. Необхідні продукти для тесту 500 грам борошна Чайна ложка сухих дріжджів Трохи більше склянки води (стакан з чвертю) Чотири столових ложки рослинного масла Половина чайної ложки солі Для верху Чотири великих помідора Чайна ложка з гіркою орегано Чайна ложка солі Приготування Сухі дріжджі залити трьома столовими ложками води і почекати поки з'являться бульбашки. Додати до дріжджам теплу воду, сіль, просіяне борошно і почати вимішувати тісто. В кінці замісу влити рослинне масло і добре вмішати його, щоб тісто стало м'яким і еластичним. Борошна зазначено приблизну кількість, якщо тісто липке, то борошна потрібно додати. Поставити вимішане тісто в тепло на сорок хвилин. Коли підніметься, обім'яти і починати оброблення коржі. Великий деко застелити пергаментом, змастити трохи олією. Тісто розкачати за розміром дека, перекласти на деко, краї тіста зробити трохи товщі серединки або злегка загнути на бортики дека. Тісто змастити маслом, викласти помідори, нарізані півкільцями, зверху посипати орегано і сіллю. Поставити в розігріту до 230 градусів духовку, випікати 25 хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |