Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати журавлинний мус з манною крупою?
Мус ідеально підходить для дитячого харчування. Виходить ніжним, смачним, корисним, так що умовляти з'їсти «ще ложечку» нікого не доведеться. Додавайте цукор за смаком. Що знадобиться для приготування Склянку свіжої або замороженої журавлини Склянка цукру (за смаком) Три столові ложки манної крупи Приготування Журавлину промийте, покладіть в емальовану каструльку і розімніть дерев'яною ложкою або товкачиком. Влийте третину склянки холодної кип'яченої води, процідити через марлю. Одержаний журавлинний сік поставте в холодильник. Вичавки від ягід (макуха) залийте трьома склянками води, поставте на невеликий вогонь, доведіть до кипіння і кип'ятіть п'ять хвилин. Процідіть отриманий відвар знову закип'ятіть і тонкою цівкою введіть манну крупу. Відразу ж розмішайте і варіть як звичайну манну кашу. Через 20 хвилин додайте цукор, як тільки каша закипить, зніміть її з вогню і дайте трохи охолонути. У фруктову кашу влийте журавлинний сік, збийте міксером на високій швидкості до отримання густої піни. Коли маса збільшиться приблизно в два рази, розлийте мус по формочках і приберіть в холодильник. Мус можна давати діткам починаючи з 10 місяців. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |