Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати зелений соус з кропом?
Соус готується на основі майонезу і відмінно підходить до смаженої, запеченої або відварної риби, до гарячої відвареної картопельки.
Що знадобиться для приготування

Два великих пучка свіжого кропу
500 грам майонезу
10 мл яблучного оцту (6%)
5 грам солі
30 грам цукру

Приготування

Звичайно, для соусу потрібен домашній майонез, в покупному занадто багато смакових добавок, загусників, ароматизаторів і який буде кінцевий результат прогнозувати дуже складно. Є ймовірність того, що покупної майонез після додавання оцту і цукру стане занадто рідким і у нього пропаде потрібна консистенція. Або ж у нього буде дуже багато смакових добавок і справжній смак соусу ви не зрозумієте.
Отже, беремо майонез домашнього приготування, змішуємо його з вказаною кількістю солі, цукру та оцту і збиваємо блендером до повного розчинення цукру.
Як можна дрібніше рубаємо кріп, додаємо його в соус і збиваємо ще раз. В результаті повинен вийти соус кремової консистенції приємного зеленуватого кольору.
Кількість солі, цукру та оцту можна змінювати, редагуючи по своєму смаку.
Категория: Рецепти |
| Теги: соус, цукру
Як приготувати закусочні сирні коржики?
Як приготувати яєчний конвертик на сніданок?
Як зробити швидкі пиріжки з сирного тіста?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: