Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати зелений соус з кропом?
Соус готується на основі майонезу і відмінно підходить до смаженої, запеченої або відварної риби, до гарячої відвареної картопельки. Що знадобиться для приготування Два великих пучка свіжого кропу 500 грам майонезу 10 мл яблучного оцту (6%) 5 грам солі 30 грам цукру Приготування Звичайно, для соусу потрібен домашній майонез, в покупному занадто багато смакових добавок, загусників, ароматизаторів і який буде кінцевий результат прогнозувати дуже складно. Є ймовірність того, що покупної майонез після додавання оцту і цукру стане занадто рідким і у нього пропаде потрібна консистенція. Або ж у нього буде дуже багато смакових добавок і справжній смак соусу ви не зрозумієте. Отже, беремо майонез домашнього приготування, змішуємо його з вказаною кількістю солі, цукру та оцту і збиваємо блендером до повного розчинення цукру. Як можна дрібніше рубаємо кріп, додаємо його в соус і збиваємо ще раз. В результаті повинен вийти соус кремової консистенції приємного зеленуватого кольору. Кількість солі, цукру та оцту можна змінювати, редагуючи по своєму смаку. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |