Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати запіканку-пиріг з кабачками?
Ось ще один варіант смачної випічки з кабачками. Коли йде сезон кабачків, і коштують вони буквально копійки, саме час для таких страв. Пиріг можна робити тільки з кабачками або додати грунтовності м'ясний фарш. Що знадобиться для приготування Два середніх кабачки або цукіні Чотири яйця Половина склянки тертого сиру Третину склянки рослинного масла без запаху Склянку борошна Чайна ложечка розпушувача Одна цибулина По дрібці солі, чорного меленого перцю, орегано Пучок свіжої зелені петрушки Масло для змащування форми Приготування Кабачки (якщо не дуже молоденькі) потрібно почистити від шкірки і нарізати тоненькими кружальцями. Краще це зробити в комбайні або на спеціальній тертці. Зелень петрушки дрібно покришити. Натерти на дрібній тертці сир. Цибулю дрібно порізати. Яйця збити віночком, додати сіль, спеції, петрушку, сир, цибуля. Добре розмішати. Всипати борошно і розпушувач, розмішати щоб не було грудочок. Додати кабачки, ще раз перемішати і викласти тісто в змащену маслом форму. Відразу ж поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати до готовності. по часу це 30 - 35 хвилин, але краще орієнтуватися на свою духовку. В пиріг можна додати м'ясний фарш (його обсмажити на сковорідці в олії), відварну телятину або курку, а можна зробити пиріг тільки з овочів і додати моркву, зверху покласти помідори. Якщо немає сиру, його цілком замінить бринза - теж буде дуже смачно, але солі тоді покладіть менше (якщо бринза солона). | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |