Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати запечений сир?
Повсякденним це дуже смачне блюдо назвати ніяк не можна. І справа тут не в складності або тривалості приготування. інгредієнти для нього потрібні прямо скажемо не з щоденного меню. Але якщо у вас в запасах є кілька шматочків сиру різних сортів, придбайте до них свіжої та копченої моцарелли і приготуйте смачний делікатес - запечений сир. Необхідні продукти Пармезан - 50 грам Емменталь - 50 грам Рікотта - 50 грам Копчена моцарелла - 200 грам Свіжа моцарелла - 200 грам Приготування Пармезан і емменталь натерти на тертці. Свіжу і копчену моццареллу нарізати тонкими скибочками. Натерті сири змішати з рікоттою щоб вийшла сирна маса. Дно форми для запікання або невеликий вогнетривкої посуду викласти скибочками копченої моцарелли, на неї викласти подрібнені сири. Зверху закрити скибочками свіжої моцарелли, на неї укласти шар копченої моцарелли. заповнювати Форму на дві третини, сири в духовці будуть плавитися і підніматися. Запікати при температурі 180 градусів приблизно 20 хвилин. У серединці сири повинні розплавитися, зверху мати золотисту скориночку. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |