Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати угорський гуляш з квасолею?
У холодну пору року рекомендується включати в раціон харчування ситні, ґрунтовні страви, в яких багато білка і які добре зігріють. Пропонований рецепт відповідає всім рекомендаціям, і приготувати його можна з будь-яким м'ясом. Що знадобиться для приготування Півкілограма м'яса Квасоля (кількість довільна) Дві - три морквини Одна - дві цибулини Пакетик солодкої паприки Рослинна олія Сіль за смаком Консервовані томати (за бажанням) Приготування Квасоля замочуємо в холодній воді на ніч. Відварюємо практично до готовності, не допускаючи розварювання. Ріжемо цибулю кубиками, підсмажити в сотейнику або в сковорідці з високими бортиками до прозорого кольору. Натираємо на крупній тертці моркву і додаємо до цибулі. Тушкуємо все разом хвилин п'ять, потім додаємо нарізане шматочками м'ясо. Коли м'ясо поміняє колір і віддасть сік, викладаємо в сковорідку квасолю і помідори (якщо додаєте). Наливаємо окропу стільки щоб він покрив м'ясо, тушкуємо півгодини під кришкою на маленькому вогні. Солимо за смаком, додаємо паприку, накриваємо кришкою і тушкуємо до готовності м'яса. Час приготування залежить від м'яса зі свининою готується швидше, з яловичиною - довше. Якщо будете готувати з яловичиною, то квасоля краще покласти пізніше, коли м'ясо буде майже готове. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |