Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати угорський гуляш з квасолею?
У холодну пору року рекомендується включати в раціон харчування ситні, ґрунтовні страви, в яких багато білка і які добре зігріють. Пропонований рецепт відповідає всім рекомендаціям, і приготувати його можна з будь-яким м'ясом.
Що знадобиться для приготування
Півкілограма м'яса
Квасоля (кількість довільна)
Дві - три морквини
Одна - дві цибулини
Пакетик солодкої паприки
Рослинна олія
Сіль за смаком
Консервовані томати (за бажанням)
Приготування

Квасоля замочуємо в холодній воді на ніч. Відварюємо практично до готовності, не допускаючи розварювання. Ріжемо цибулю кубиками, підсмажити в сотейнику або в сковорідці з високими бортиками до прозорого кольору. Натираємо на крупній тертці моркву і додаємо до цибулі. Тушкуємо все разом хвилин п'ять, потім додаємо нарізане шматочками м'ясо. Коли м'ясо поміняє колір і віддасть сік, викладаємо в сковорідку квасолю і помідори (якщо додаєте).

Наливаємо окропу стільки щоб він покрив м'ясо, тушкуємо півгодини під кришкою на маленькому вогні. Солимо за смаком, додаємо паприку, накриваємо кришкою і тушкуємо до готовності м'яса. Час приготування залежить від м'яса зі свининою готується швидше, з яловичиною - довше. Якщо будете готувати з яловичиною, то квасоля краще покласти пізніше, коли м'ясо буде майже готове.
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, тушкуємо
Як швидко приготувати курячі рулети з чорносливом?
Пиріг з червоною смородиною і безе
Як зробити домашні батончики-мюслі?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: