Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати теплий салат з грибами і стручкової квасолею?
Дуже простий, смачний і ситний салатик, в будь-який час року допоможе урізноманітнити меню. Влітку його можна готувати зі свіжими овочами, взимку використовувати заморожені овочі і гриби. Що знадобиться для приготування 150 грам печериць 150 грам зеленої стручкової квасолі Одна цибулина Один великий м'ясистий помідор 100 грам салатних листя або пекінської капусти Лимонний сік за смаком Рослинна олія Сіль і перець за смаком Приготування Гриби потрібно нарізати великими шматочками, цибулю - півкільцями. Якщо берете для салату невеликі помідори (черрі), розріжте їх навпіл, якщо великий помідор - наріжте великими часточками. У квасолі відріжте носики і хвостики, стручок розріжте на дві - три частини. Залийте квасолю окропом на кілька хвилин, потім воду злийте і перекладіть квасолю на друшляк. Гриби з цибулею обсмажте на олії, через кілька хвилин додайте квасолю, обсмажуйте всі разом ще хвилин п'ять. Полийте лимонним соком, посоліть і поперчіть за смаком, додайте часточки помідорів, акуратно перемішайте і витримайте ще хвилину. Зніміть з вогню. Блюдо викладіть салатними листям, зверху викладіть теплий салат і відразу ж подавайте до столу. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |