Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати телятину в соусі?
За цим рецептом можна готувати і інше м'ясо, наприклад - яловичину або баранину. Справа смаку. Що знадобиться для приготування Кілограм м'яса Дві морквини Дві цибулини Дві - три помідори Дві - три зубчики часнику Спеції для м'яса (за смаком, це можуть бути прованські трави, зіра, куркума, перець) Сіль за смаком Рослинна олія Базилік Столова ложка аджики Дві - три столові ложки томатного соусу Приготування Спочатку маринуємо м'ясо. Нарізати його невеликими шматочками, посипати спеціями, посолити, поперчити, накрити посуд і прибрати в холодильник на ніч. Перед приготуванням м'ясо заздалегідь дістати щоб воно прогрілося і тільки тоді починати готувати. Розігріваємо в сковорідці олію, на сильному вогні обсмажуємо м'ясо до рум'яної скоринки. Обсмажене м'ясо складаємо в казан або каструлю з товстим дном. У сковорідці де обсмажувалося м'ясо підсмажити нарізану півкільцями цибулю. Коли стане прозорим, додаємо натерту моркву, обсмажуємо п'ять хвилин. Додаємо нарізані кубиками помідори, через дві - три хвилини кладемо томатний соус, аджику, спеції та приправи, базилік, сіль. Все перемішуємо, обсмажуємо три хвилини, перекладаємо до м'яса. Вливаємо півлітра кип'яченої води (можна і більше), доводимо до кипіння і переставляємо в духовку. Тушкуємо м'ясо півтори години при температурі 200 градусів. Можна приготувати і на плиті, на самому маленькому вогні м'ясо буде тушкуватися дві години. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |