Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати телятину в соусі?
За цим рецептом можна готувати і інше м'ясо, наприклад - яловичину або баранину. Справа смаку.
Що знадобиться для приготування
Кілограм м'яса
Дві морквини
Дві цибулини
Дві - три помідори
Дві - три зубчики часнику
Спеції для м'яса (за смаком, це можуть бути прованські трави, зіра, куркума, перець)
Сіль за смаком
Рослинна олія
Базилік
Столова ложка аджики
Дві - три столові ложки томатного соусу
Приготування

Спочатку маринуємо м'ясо. Нарізати його невеликими шматочками, посипати спеціями, посолити, поперчити, накрити посуд і прибрати в холодильник на ніч. Перед приготуванням м'ясо заздалегідь дістати щоб воно прогрілося і тільки тоді починати готувати.

Розігріваємо в сковорідці олію, на сильному вогні обсмажуємо м'ясо до рум'яної скоринки. Обсмажене м'ясо складаємо в казан або каструлю з товстим дном. У сковорідці де обсмажувалося м'ясо підсмажити нарізану півкільцями цибулю. Коли стане прозорим, додаємо натерту моркву, обсмажуємо п'ять хвилин. Додаємо нарізані кубиками помідори, через дві - три хвилини кладемо томатний соус, аджику, спеції та приправи, базилік, сіль. Все перемішуємо, обсмажуємо три хвилини, перекладаємо до м'яса. Вливаємо півлітра кип'яченої води (можна і більше), доводимо до кипіння і переставляємо в духовку. Тушкуємо м'ясо півтори години при температурі 200 градусів. Можна приготувати і на плиті, на самому маленькому вогні м'ясо буде тушкуватися дві години.
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, обсмажуємо
Штрудель з сирного тіста
Як приготувати домашні цукерки "Україна"?
Що приготувати з фаршу?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: