Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати суп з свинини зі сметаною?
Це блюдо складно назвати дієтичним. Але якщо скрупульозний підрахунок калорій для вас не надто актуальне, можливо, цей рецепт стане вам у пригоді. Так приємно взимку, повернувшись з прогулянки, побалувати себе густим наваристим супчиком. Для приготування супу нам потрібні такі продукти: п'ятсот грамів свинини; три літри бульйончик, звареного на кістках. п'ятсот грамів картоплі; чорний перчик; сто грамів сметани; паприка; п'ять курячих яєць; сіль; гірчиця; дві репчатых цибулинки; один великий лимон; вісімдесят грамів борошна; сорок грамів смальцю; один лавровий листок; Цибулини чистимо і дрібно рубаємо. У каструлі розтоплюємо смалець і обсмажуємо на ньому порізану цибулю. Свинину миємо, ріжемо кубиками, кладемо на цибулю і тушкуємо. Посипаємо свининку паприкою і перемішуємо. Вичавлюємо сік з одного лимончика і додаємо його в каструлю зі свининою. Наливаємо бульйон, додаємо гірчицю (за смаком). Варимо суп до готовності. На сухій сковорідці злегка підрум'янюємо борошно. З'єднуємо підрум'янену борошно із сметаною, перемішуємо, додаємо в супчик і трохи кип'ятимо останній. Курячі яйця кладемо в каструльку, заливаємо водою і варимо круто. Охолодити в холодній воді, чистимо і дрібно рубаємо. Супчик розливаємо по тарілках і посипаємо рубаними яйцями. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |