Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати спагетті по-міланськи?
Ці спагеті готуються дуже швидко, страва виходить смачним і ситним. Дуже актуально влітку, коли є свіжі помідори - вони значно поліпшують смак соусу. Що знадобиться для приготування 400 грам м'ясного фаршу Чотири великих стиглих помідора Одна велика цибулина Одна морквина Гострий перчик Дві часточки часнику Мелений чорний перець, перець горошок Сіль за смаком Рослинна олія Пачка тонких спагетті Приготування Морквину натріть на крупній тертці або наріжте брусочками. Цибулю дрібно порубаєте. Розігрійте в сковороді олію і відправте туди овочі - нехай тушкують на невеликому вогні. Тим часом помідори обливаємо окропом, знімаємо шкірку. М'якоть дрібно ріжемо й додаємо до цибулі і моркви. Коли помідори дадуть сік, додайте дрібно нарізаний гострий перчик і подрібнений часник. Накрийте кришкою і залиште гаситися на повільному вогні. як тільки помідори стануть м'якими, покладіть фарш і відразу ж розмішайте його, посоліть і поперчіть. Фарш потрібно постійно помішувати щоб він не злипався грудочками. Поки смажиться фарш, поставте варити спагетті в підсоленій воді - тоді буде готовий одночасно і соус, і спагетті. Хвилин через 15 соус буде готовий. Злийте воду зі спагеті, додайте до них соус, перемішайте і подавайте до столу. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |