Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати сочевичний суп з овочами?
Суп ідеально підійде для тих, хто дотримується дієти або постить. Смачний, швидкий і нескладний у приготуванні. Необхідні продукти Дві картоплини Одна цибулина Дві стебла селери Одна морквина Кілька часточок часнику Чотири-п'ять консервованих помідорів (в томаті) або 2 свіжі помідори Половина склянки зеленої сочевиці Три літра овочевого бульйону або води Столова ложка рослинного масла Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Часник дрібно порубаєте, цибулю наріжте дрібними кубиками. Морквину - брусочками або натріть на крупній тертці. Картоплю наріжте кубиками або соломкою. Селера наріжте дрібними кубиками. В каструлі з товстим дном розігрійте олію і обсмажте цибулю і часник. Через хвилину покладіть картоплю, моркву, селеру. Перемішайте. Ще через пару хвилин покладіть нарізані шматочками помідори і влийте дві столові ложки томатного соку. Тушкуйте овочі п'ять хвилин на невеликому вогні. залийте овочевим бульйоном або водою, дайте закипіти. Покладіть промиту сочевицю, перець, посоліть за смаком. Знову доведіть до кипіння, зробіть мінімальний вогонь. Варіть під кришкою 20-30 хвилин до готовності сочевиці. За бажанням готовий суп можна влити столову ложку яблучного оцту. Дати настоятися під кришкою і розлити по тарілках. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |