Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати смажене м'ясо з цибульними чіпсами?
Цибульні чіпси - це обсмажений до золотистої скоринки і злегка підсушений цибулю. Поєднання смаженої цибулі і смаженого м'яса - це дуже смачно, а щоб їжа не була важка для шлунка, можна додати легкий овочевий салатик. Необхідні продукти Кілограм яловичини Три - чотири великих цибулини 100 грам вершкового масла Чверть склянки рослинного масла Сіль і перець, приправи, спеції - все за смаком Приготування будемо Готувати на двох сковорідках. Невеликими шматочками ріжемо м'ясо. Цибулю ріжемо півкільцями. В одній сковорідці розігріваємо трохи рослинної олії, викладаємо м'ясо. На сильному вогні тримаємо його до утворення бульйону, постійно помішуючи. Потім робимо слабкий вогонь, солимо, перчимо м'ясо, приправляємо спеціями. Накриваємо кришкою і тушкуємо до готовності. По мірі необхідності підливаємо воду. В іншій сковорідці розігріваємо суміш з масла, олії, викладаємо цибулю і обсмажуємо до золотистого кольору. не залишайте цибулю без нагляду, він моментально згорає. Як цибуля підсмажиться, виймаємо шумівкою його на тарілку і розкладаємо по всій площі тарілки (якщо залишити купкою, то цибуля не буде хрустіти). Коли м'ясо буде готове, випаровуйте всю рідину, м'ясо перекладайте в ту сковорідку де смажився лук і на сильному вогні обсмажуйте м'ясо до рум'яної скоринки. Буквально 4 - 5 хвилин. Все, наше блюдо готове. Розкладіть м'ясо по тарілках з будь-яким гарніром, посипте цибулею і не забудьте про овочевий салатик! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |