Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати смажене м'ясо з цибульними чіпсами?
Цибульні чіпси - це обсмажений до золотистої скоринки і злегка підсушений цибулю. Поєднання смаженої цибулі і смаженого м'яса - це дуже смачно, а щоб їжа не була важка для шлунка, можна додати легкий овочевий салатик.
Необхідні продукти

Кілограм яловичини
Три - чотири великих цибулини
100 грам вершкового масла
Чверть склянки рослинного масла
Сіль і перець, приправи, спеції - все за смаком

Приготування

будемо Готувати на двох сковорідках.
Невеликими шматочками ріжемо м'ясо. Цибулю ріжемо півкільцями. В одній сковорідці розігріваємо трохи рослинної олії, викладаємо м'ясо. На сильному вогні тримаємо його до утворення бульйону, постійно помішуючи. Потім робимо слабкий вогонь, солимо, перчимо м'ясо, приправляємо спеціями. Накриваємо кришкою і тушкуємо до готовності. По мірі необхідності підливаємо воду.
В іншій сковорідці розігріваємо суміш з масла, олії, викладаємо цибулю і обсмажуємо до золотистого кольору. не залишайте цибулю без нагляду, він моментально згорає. Як цибуля підсмажиться, виймаємо шумівкою його на тарілку і розкладаємо по всій площі тарілки (якщо залишити купкою, то цибуля не буде хрустіти).
Коли м'ясо буде готове, випаровуйте всю рідину, м'ясо перекладайте в ту сковорідку де смажився лук і на сильному вогні обсмажуйте м'ясо до рум'яної скоринки. Буквально 4 - 5 хвилин. Все, наше блюдо готове. Розкладіть м'ясо по тарілках з будь-яким гарніром, посипте цибулею і не забудьте про овочевий салатик!
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, цибулю
Рецепт приготування млинців в духовці?
Запіканка з сиру і вермішелі
Суп м'ясний з овочами в горщику
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: