Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати швидкий маринований салат?
У літній час салатик навряд чи зможе на рівних конкурувати з салатами зі свіжих овочів, а для зими буде в самий раз. Всі овочі для нього можна придбати і в зимовий час. Можна приготувати і влітку, салат буде готовий вже на наступний день, а зберігається в холодильнику він може тиждень.
Що знадобиться для приготування

Кілограм білокачанної капусти
500 грам помідорів
500 грам моркви
500 грам солодкого болгарського перцю
Два свіжих огірка
500 грам ріпчастої цибулі
50 грам часнику
П'ять чайних ложок 9% оцту
Половина склянки цукру (можна трохи менше)
півлітра олії
Сіль за смаком

Приготування

Капусту тонко шаткуємо. Перетирати або м'яти не потрібно, просто засипте невеликою кількістю солі і перемішайте. Моркву і перець наріжте соломкою, цибулю - тонкими півкільцями, помідори - часточками. Якщо огірки тепличні - їх краще очистити від шкірки, якщо грунтові - чистити не обов'язково. Наріжте огірки кружечками. Часник пропустити через часникодавку.
Всі овочі змішайте в просторій посуді. Додайте оцет, сіль і цукор, перемішайте. Влийте рослинне масло і знову перемішайте. Розкладіть салат по банкам, закрийте кришками і поставте в холодильник. На наступний день овочі вже промаринуются і салат готовий. Зберігати його потрібно в холодильнику.
Категория: Рецепти |
| Теги: овочі, салат
Млинці з курячим м'ясом рецепт?
Як спекти сирні палички?
Варення з пелюсток троянди
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: