Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати швидкий маринований салат?
![]() Що знадобиться для приготування Кілограм білокачанної капусти 500 грам помідорів 500 грам моркви 500 грам солодкого болгарського перцю Два свіжих огірка 500 грам ріпчастої цибулі 50 грам часнику П'ять чайних ложок 9% оцту Половина склянки цукру (можна трохи менше) півлітра олії Сіль за смаком Приготування Капусту тонко шаткуємо. Перетирати або м'яти не потрібно, просто засипте невеликою кількістю солі і перемішайте. Моркву і перець наріжте соломкою, цибулю - тонкими півкільцями, помідори - часточками. Якщо огірки тепличні - їх краще очистити від шкірки, якщо грунтові - чистити не обов'язково. Наріжте огірки кружечками. Часник пропустити через часникодавку. Всі овочі змішайте в просторій посуді. Додайте оцет, сіль і цукор, перемішайте. Влийте рослинне масло і знову перемішайте. Розкладіть салат по банкам, закрийте кришками і поставте в холодильник. На наступний день овочі вже промаринуются і салат готовий. Зберігати його потрібно в холодильнику. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |