Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати шоколадну шарлотку з яблуками і бананом?
Звичайну шарлотку можна зробити шоколадною, перетворивши її майже в святковий пиріг. Що знадобиться для приготування Півтори склянки борошна Два яблука Один банан 100 грам шоколаду 150 грамів маргарину або вершкового масла Одне яйце Склянку цукру Половина склянки молока Столова ложка рослинного масла Дві чайних ложки розпушувача Пакетик ванільного цукру Щіпка солі Приготування Наріжте часточками яблука, банан - кружечками. Форму для випічки змастіть маслом, викладіть на дно яблука і банани. Посипте фрукти цукром з корицею (змішайте п'ять чайних ложок цукру з корицею). Розігрійте духовку до 220 градусів, поставте в неї форму з фруктами на десять хвилин. поки фрукти запікаються, робимо тісто. Вливаємо В каструльку молоко, доводимо до кипіння і додаємо шоколад. Коли шоколад розчиниться, знімаємо з вогню і трохи охолоджуємо. змішуємо Борошно з розпушувачем, ванільним цукром і сіллю. Вершкове масло розтоплюємо, збиваємо з цукром. Не припиняючи збивати, додаємо в олія яйце і шоколадну суміш. Частинами додаємо борошно. В кінці тісто має нагадувати по консистенції густу сметану. Викладаємо його на фрукти, знижуємо температуру до 180 градусів і випікаємо 35-40 хвилин. Готовий пиріг обережно перевертаємо на блюдо так, щоб фрукти виявилися зверху. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |