Я думаю, що варіантів приготування такого салату існує не мало. Ось один з варіантів приготування цього оздоровчого салату. Як відомо, варені овочі не так корисні, як сирі. Тому і для приготування цього салату абсолютно всі інгредієнти беруться спочатку у сирому вигляді.
Отже, нам потрібні: брокколі (двісті грам), буряків і моркви теж по двісті грам, селери, топінамбура і кореня пастернаку теж по двісті грам. Плюс до цього п'ятдесят грам кореня хрону і олія оливкова. Яблучний оцет і два кореня петрушки.
Всі інгредієнти ретельно миємо (краще спочатку замочити все у воді, а потім ще і промити). Знімаємо шкірку там, де це необхідно (селера, буряк, корінь петрушки ...). Тепер всі ці інгредієнти нам необхідно подрібнити. Можна повозитися і нарізати всі соломкою в ручну, можна в блендері подрібнити. В отриману ароматну масу (наш салат) додаємо яблучний оцет (не менше двох столових ложки) і розмішуємо.
Зберігати такий салат можна кілька днів в холодильнику. Є його необхідно в невеликих порціях, додаючи в нього оливкову олію. Цей салат надає силу і бадьорість.