Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з брокколі, помідорами і бринзою?
Броколі в салат додається свіжою, але після маринування. У поєднанні зі свіжими помідорами і бринзою виходить смачний салатик. Добре підходить до м'яса і риби, до шашлику. Що знадобиться для приготування Невелика головка брокколі (приблизно 500 грам) 150 грам бринзи (або моцарелли, фети) 250 грам помідор (краще черрі) 50 грам будь-яких горіхів або насіннячок Для маринаду 50 мл рослинного масла без запаху 50 мл оливкової олії 50 мл 9% оцту Часточка часнику Чайна ложка меду Чайна ложка гірчиці Сіль і мелений перець за смаком Приготування Броккколи вимити і розділити на маленькі суцвіття, наскільки можливо. великі можна розрізати навпіл або на чотири частини. Бринзу нарізати дрібними шматочками або покришити руками, виделкою. Додати до брокколі. Всі інгредієнти для заправки покласти в банку з щільно прилягає кришкою і як слід потрясти, щоб все перемішалося, розчинилося і залити маринадом брокколі з бринзою. Поставити в холодильник на 6 - 8 годин (краще на ніч). До маринованої брокколі додати нарізані помідори, обсмажені на сухій сковорідці горішки або насіння. Перемішати, прикрасити свіжою зеленню. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |