Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат з брокколі, помідорами і бринзою?
Броколі в салат додається свіжою, але після маринування. У поєднанні зі свіжими помідорами і бринзою виходить смачний салатик. Добре підходить до м'яса і риби, до шашлику.
Що знадобиться для приготування

Невелика головка брокколі (приблизно 500 грам)
150 грам бринзи (або моцарелли, фети)
250 грам помідор (краще черрі)
50 грам будь-яких горіхів або насіннячок

Для маринаду

50 мл рослинного масла без запаху
50 мл оливкової олії
50 мл 9% оцту
Часточка часнику
Чайна ложка меду
Чайна ложка гірчиці
Сіль і мелений перець за смаком

Приготування

Броккколи вимити і розділити на маленькі суцвіття, наскільки можливо. великі можна розрізати навпіл або на чотири частини. Бринзу нарізати дрібними шматочками або покришити руками, виделкою. Додати до брокколі.
Всі інгредієнти для заправки покласти в банку з щільно прилягає кришкою і як слід потрясти, щоб все перемішалося, розчинилося і залити маринадом брокколі з бринзою. Поставити в холодильник на 6 - 8 годин (краще на ніч).
До маринованої брокколі додати нарізані помідори, обсмажені на сухій сковорідці горішки або насіння. Перемішати, прикрасити свіжою зеленню.
Категория: Рецепти |
| Теги: брокколі, бринзою
Смачні страви з курки
Як приготувати простий смачний салат?
Яблучні млинчики
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: