Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати "Салат святоші"?
Автор цього рецепту - кухар ресторану Hic Bibitur В'ячеслав Дворников.На чотири порції потрібні такі продукти:
чотири картоплини середнього розміру;
два помідора;
огірки;
два болгарських перчика;
сіль;
дванадцять маленьких листочків салату романо;
вісім молодих редисок;
мелений перець;
двісті грамів пармської шинки;
чотири яйця;
двісті грамів швейцарського твердого сиру;
один великий грейпфрут;
одна стіл. ложечка оливкової олії;

Кладемо яйця в каструльку, заливаємо водою, варимо круто, охолоджуємо, чистимо від шкаралупи і ріжемо четвертинками. Листочки салату романо миємо й сушимо. Болгарський перець (очищаємо його від насіння), помідорчики, огірочки, редиску моєму, сушимо і ріжемо великими шматочками. Сир ріжемо великими шматками. Гострим ножем ріжемо тоненькими скибочками шинку, скибочки звертаємо рулетиками. Картоплини чистимо, відварюємо і ще гарячими нарізаємо кружечками.

Всі компоненти салату розкладаємо на блюді в довільному порядку. Збризкуємо салат оливковою олією. Солимо, перчимо і прикрашаємо половинкою грейпфрута. Цей салат зазвичай подають із соусом «вінегрет».

Категория: Рецепти |
| Теги: Чотири, ріжемо
Сливовий пиріг-перевертиш
Як приготувати овочеву запіканку «Південна»?
Як смачно приготувати ніжну свинячу печінку з солоними огірочками?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: