Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати "Салат святоші"?
Автор цього рецепту - кухар ресторану Hic Bibitur В'ячеслав Дворников.На чотири порції потрібні такі продукти: чотири картоплини середнього розміру; два помідора; огірки; два болгарських перчика; сіль; дванадцять маленьких листочків салату романо; вісім молодих редисок; мелений перець; двісті грамів пармської шинки; чотири яйця; двісті грамів швейцарського твердого сиру; один великий грейпфрут; одна стіл. ложечка оливкової олії; Кладемо яйця в каструльку, заливаємо водою, варимо круто, охолоджуємо, чистимо від шкаралупи і ріжемо четвертинками. Листочки салату романо миємо й сушимо. Болгарський перець (очищаємо його від насіння), помідорчики, огірочки, редиску моєму, сушимо і ріжемо великими шматочками. Сир ріжемо великими шматками. Гострим ножем ріжемо тоненькими скибочками шинку, скибочки звертаємо рулетиками. Картоплини чистимо, відварюємо і ще гарячими нарізаємо кружечками. Всі компоненти салату розкладаємо на блюді в довільному порядку. Збризкуємо салат оливковою олією. Солимо, перчимо і прикрашаємо половинкою грейпфрута. Цей салат зазвичай подають із соусом «вінегрет». | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |