Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати пончики з капустою?
З добавками до тесту дозволена будь-яка імпровізація, наприклад, у вигляді обсмажені з цибулею морквини або підкопченої ковбаски. Чим більше смаків, тим частіше ці пончики будуть готуватися.
Необхідні продукти

300 грам свіжої капусти
Півтори склянки борошна
Одне - два яйця
Половина чайної ложки соди (погасити оцтом)
Рослинна олія
Сіль, приправи, чорний мелений перець за смаком
Приготування

Капусту нарізати невеликими квадратиками, приблизно по сантиметру з кожного боку. Скласти в каструлю, залити водою, щоб тільки покривала капусту, трохи посолити і варити до м'якості на невеликому вогні. Час варіння залежить від сорту капусти, в середньому потрібно близько 15 хвилин. Капусту з води не діставати, а щоб швидше охолола, набрати в раковину холодної води і поставити каструлю з капустою. Коли стане кімнатної температури, можна замішувати тісто.

Додати яйця, сіль, приправи, спеції, гашену соду, розмішати. Поступово всипати просіяне борошно. Тісто повинне вийти густіше, ніж на оладки, не стікати з ложки, а падати грудочкою. У сковорідці розігріти олію, викладати столовою ложкою пончики і обсмажувати на невеликому вогні з двох боків до золотистої скоринки. За смаком пончики схожі на пиріжки з капустою, смачні і в холодному, і в гарячому вигляді.
Категория: Рецепти |
| Теги: пончики, капустою
Цибулевий суп
Картопля з м'ясом по-австрійськи
Смажені кабачки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: