Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати пончики з капустою?
З добавками до тесту дозволена будь-яка імпровізація, наприклад, у вигляді обсмажені з цибулею морквини або підкопченої ковбаски. Чим більше смаків, тим частіше ці пончики будуть готуватися. Необхідні продукти 300 грам свіжої капусти Півтори склянки борошна Одне - два яйця Половина чайної ложки соди (погасити оцтом) Рослинна олія Сіль, приправи, чорний мелений перець за смаком Приготування Капусту нарізати невеликими квадратиками, приблизно по сантиметру з кожного боку. Скласти в каструлю, залити водою, щоб тільки покривала капусту, трохи посолити і варити до м'якості на невеликому вогні. Час варіння залежить від сорту капусти, в середньому потрібно близько 15 хвилин. Капусту з води не діставати, а щоб швидше охолола, набрати в раковину холодної води і поставити каструлю з капустою. Коли стане кімнатної температури, можна замішувати тісто. Додати яйця, сіль, приправи, спеції, гашену соду, розмішати. Поступово всипати просіяне борошно. Тісто повинне вийти густіше, ніж на оладки, не стікати з ложки, а падати грудочкою. У сковорідці розігріти олію, викладати столовою ложкою пончики і обсмажувати на невеликому вогні з двох боків до золотистої скоринки. За смаком пончики схожі на пиріжки з капустою, смачні і в холодному, і в гарячому вигляді. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |