Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати полуничне парфе?
Літо, жарко, і хочеться чогось освіжаючого, легені. Приготуйте полуничне парфе на основі нежирного ванільного йогурту з додаванням зернових мюслі - такий десерт буде і смачніше, і корисніше магазинного морозива. Ось рецепт:
Що знадобиться для приготування
450 грам свіжої полуниці
Дві склянки нежирного ванільного йогурту (або натурального)
Шість столових ложок зернових мюслі
Цукор за смаком (не обов'язково)

Приготування

Полуницю вимити, обсушити, розрізати кожну ягідку на чотири частини. Дрібні ягоди можна залишити цілими. Кілька ягід залиште цілими для прикраси десерту. Злегка збийте Йогурт міксером, якщо додаєте цукор, то спочатку змішайте з цукром, потім збийте.
У високий стакан або в креманку викладіть шар нарізаної полуниці. Якщо вона кислувата на смак, можна посипати його цукровою пудрою. Наступним шаром викладіть йогурт, потім мюслі. Шари повторіть і прикрасьте десерт цілими ягодами полуниці.

Приготувати такий десерт можна з будь-якими ягодами - смородиною, малиною, чорницею, ожиною. У кожному випадку потрібно підбирати кількість цукру, який додається в йогурт або обходитися без нього, якщо хочете, щоб десерт був максимально корисним і малокалорійним. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: десерт, цілими
Саморобні чіпси
Як готуються бісквітні тістечка?
Капустяна запіканка смачний рецепт
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: