Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати пісний суп зі стручковою квасолею?
Якщо надумаєте приготувати легкий овочевий супчик – придивіться до цього рецепту. Трошки гостроти йому надають солоні або мариновані огірочки.
Що знадобиться для приготування

Дві – три картоплини
Один солодкий болгарський перець
Одна морквина
Одна цибулина
Один стебло селери
Два солоних або маринованих огірочка
400 грам свіжої або замороженої стручкової квасолі
Рослинна олія
Лавровий листочок
Сіль і чорний мелений перець

Приготування

Наливаємо в каструлю літр води, доводимо до кипіння. Кладемо нарізану кубиками картоплю, лаврушку і варимо десять хвилин.
Цибулю і моркву ріжемо соломкою, перець – брусочками, селера – кільцями. Дрібно рубаємо огірки. Квасоля на дві хвилини опускаємо в окріп, потім перекладаємо в друшляк, щоб стікала вода.
В рослинному маслі обсмажуємо цибулю і моркву, додаємо перець, квасоля і тушкуємо ще п'ять хвилин.
Перекладаємо овочі в каструлю з картоплею, додаємо селеру і огірки і на маленькому вогні тушкуємо ще 15 хвилин. В кінці приготування солимо і приправляємо за смаком меленим перцем.
Категория: Рецепти |
| Теги: огірки
Яблучка в сирному тісті
Як приготувати простий смачний салат?
Як готуються оладки з цвітної капусти?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: