Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати пісний суп зі стручковою квасолею?
Якщо надумаєте приготувати легкий овочевий супчик – придивіться до цього рецепту. Трошки гостроти йому надають солоні або мариновані огірочки. Що знадобиться для приготування Дві – три картоплини Один солодкий болгарський перець Одна морквина Одна цибулина Один стебло селери Два солоних або маринованих огірочка 400 грам свіжої або замороженої стручкової квасолі Рослинна олія Лавровий листочок Сіль і чорний мелений перець Приготування Наливаємо в каструлю літр води, доводимо до кипіння. Кладемо нарізану кубиками картоплю, лаврушку і варимо десять хвилин. Цибулю і моркву ріжемо соломкою, перець – брусочками, селера – кільцями. Дрібно рубаємо огірки. Квасоля на дві хвилини опускаємо в окріп, потім перекладаємо в друшляк, щоб стікала вода. В рослинному маслі обсмажуємо цибулю і моркву, додаємо перець, квасоля і тушкуємо ще п'ять хвилин. Перекладаємо овочі в каструлю з картоплею, додаємо селеру і огірки і на маленькому вогні тушкуємо ще 15 хвилин. В кінці приготування солимо і приправляємо за смаком меленим перцем. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |