Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати піджарку з сосисок з помідорами і квасолею?
Досить ситне і дуже приємне на смак блюдо. Готується блискавично, одне з найбільш швидких в приготуванні гарячих страв.
Необхідні продукти

350 грам сосисок
250 грам слабосоленої бринзи або будь-якого розсільного сиру
П'ять - шість помідорів
Рослинне або вершкове масло
Баночка консервованої квасолі
Трохи аджики або гострого перчика
Пучок зеленого цибулі
Свіжа зелень

Приготування

Сосиски нарізати кружечками, викласти на розігріте вершкове або рослинна олія і на середньому вогні злегка обсмажити.
Поки обсмажуються сосиски, консервовану квасоля промиваємо під проточною водою, викладаємо в друшляк, щоб стекла вода. Помідори ріжемо кубиками. Додаємо помідори до обсмаженою сосискам. Збільшуємо вогонь і тушкуємо на сильному вогні приблизно три хвилини. Щоб нічого не пригоріло, помішуйте. Помідори повинні дати сік і стати м'якими.
Дрібно ріжемо зелений лук та іншу зелень. У сковорідку додаємо квасоля, аджику або нарізаний шматочками гострий перчик, всю зелень. Прогріваємо під кришкою. Додаємо бринзу, перемішуємо, доводимо до кипіння і знімаємо з вогню.
Категория: Рецепти |
| Теги: Зелень, помідори
Як красиво оформити сніданок для дитини?
Як приготувати лазанью з лисичками?
Як приготувати яблучний пиріг по-варшавськи?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: