Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати піджарку з сосисок з помідорами і квасолею?
![]() Необхідні продукти 350 грам сосисок 250 грам слабосоленої бринзи або будь-якого розсільного сиру П'ять - шість помідорів Рослинне або вершкове масло Баночка консервованої квасолі Трохи аджики або гострого перчика Пучок зеленого цибулі Свіжа зелень Приготування Сосиски нарізати кружечками, викласти на розігріте вершкове або рослинна олія і на середньому вогні злегка обсмажити. Поки обсмажуються сосиски, консервовану квасоля промиваємо під проточною водою, викладаємо в друшляк, щоб стекла вода. Помідори ріжемо кубиками. Додаємо помідори до обсмаженою сосискам. Збільшуємо вогонь і тушкуємо на сильному вогні приблизно три хвилини. Щоб нічого не пригоріло, помішуйте. Помідори повинні дати сік і стати м'якими. Дрібно ріжемо зелений лук та іншу зелень. У сковорідку додаємо квасоля, аджику або нарізаний шматочками гострий перчик, всю зелень. Прогріваємо під кришкою. Додаємо бринзу, перемішуємо, доводимо до кипіння і знімаємо з вогню. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |