Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати пенне з волоськими горіхами?
На сайті вже є кілька рецептів приготування пенне з різними соусами. Ось ще один - на цей раз пенне пропонується з вершковим соусом, сиром і волоськими і волоськими горішками. Що знадобиться для приготування 500 грам пенне 250 мл жирних вершків (жирність 33%) Дві столові ложки оливкової (або олії) Часточка часнику Жменю ядер волоського горіха Їдальня ложка тертого пармезану (або іншого сиру) Невеликий пучок кінзи Сіль і чорний мелений перець Приготування Горіхи підсушіть і подрібніть в блендері до стану дуже дрібної крихти (вони не повинні перетворитися в борошно). Часник дрібно порубаєте. Розігрійте в сковороді олію, покладіть часник, обсмажте і додайте горіхи, дрібно нарізану кинзу. Обсмажуйте на слабкому вогні ще хвилину. Потім влийте вершки, дайте закипіти, зробіть мінімальний вогонь і тушкуйте, поки вершки не почнуть загусати. За часом це займе хвилин десять. В кінці приготування посоліть за смаком, приправити меленим перцем, додайте тертий сир і перемішайте. Пенне відваріть згідно з рекомендаціями на упаковці. Додайте в сковороду з соусом, перемішайте, прогрійте і відразу ж подавайте. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |