Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати пенне з волоськими горіхами?
На сайті вже є кілька рецептів приготування пенне з різними соусами. Ось ще один - на цей раз пенне пропонується з вершковим соусом, сиром і волоськими і волоськими горішками.
Що знадобиться для приготування
500 грам пенне
250 мл жирних вершків (жирність 33%)
Дві столові ложки оливкової (або олії)
Часточка часнику
Жменю ядер волоського горіха
Їдальня ложка тертого пармезану (або іншого сиру)
Невеликий пучок кінзи
Сіль і чорний мелений перець

Приготування

Горіхи підсушіть і подрібніть в блендері до стану дуже дрібної крихти (вони не повинні перетворитися в борошно). Часник дрібно порубаєте. Розігрійте в сковороді олію, покладіть часник, обсмажте і додайте горіхи, дрібно нарізану кинзу. Обсмажуйте на слабкому вогні ще хвилину.
Потім влийте вершки, дайте закипіти, зробіть мінімальний вогонь і тушкуйте, поки вершки не почнуть загусати. За часом це займе хвилин десять. В кінці приготування посоліть за смаком, приправити меленим перцем, додайте тертий сир і перемішайте.
Пенне відваріть згідно з рекомендаціями на упаковці. Додайте в сковороду з соусом, перемішайте, прогрійте і відразу ж подавайте. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: волоськими, пенне
Поради з приготування овочів та страв з них
Як правильно варити яйця пашот?
Яйця рибний паштет
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: