Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати печиво з горіхами?
![]() Необхідні продукти 200 грам вершкового масла Половина склянки цукру Півтори склянки борошна Два яйця Столова ложка води Півтори склянки подрібнених волоських горіхів Приготування Масло заздалегідь дістаньте з холодильника, нехай воно розм'якшиться. Коли стане м'яким, розітріть його з цукром (міксером або в комбайні), додайте жовтки і збийте. Поступово додайте просіяне борошно. Має вийти м'яке, масляниста тісто. Білки збийте в міцну піну. Горішки підсушіть в духовці на слабкому вогні, подрібніть в блендері або в ступці в крихту. Від тесту відривайте невеликі шматочки, скатуємо з них кульки (діаметром приблизно 3 см). Вмочайте у збиті білки і потім обвалюйте в горіхової крихти. Викладайте на застелений пергаментом деко і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці. Час випікання 20 - 25 хвилин. В тісто за бажанням можна додати пакетик ванільного цукру, щіпку мускатного горіха або інші прянощі. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |