Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати печиво з горіхами?
У тесті горішків не буде, вони нам знадобляться для того щоб зробити ароматну, хрустку панірування для печива.
Необхідні продукти
200 грам вершкового масла
Половина склянки цукру
Півтори склянки борошна
Два яйця
Столова ложка води
Півтори склянки подрібнених волоських горіхів

Приготування

Масло заздалегідь дістаньте з холодильника, нехай воно розм'якшиться. Коли стане м'яким, розітріть його з цукром (міксером або в комбайні), додайте жовтки і збийте. Поступово додайте просіяне борошно. Має вийти м'яке, масляниста тісто.
Білки збийте в міцну піну. Горішки підсушіть в духовці на слабкому вогні, подрібніть в блендері або в ступці в крихту.
Від тесту відривайте невеликі шматочки, скатуємо з них кульки (діаметром приблизно 3 см). Вмочайте у збиті білки і потім обвалюйте в горіхової крихти. Викладайте на застелений пергаментом деко і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці. Час випікання 20 - 25 хвилин.
В тісто за бажанням можна додати пакетик ванільного цукру, щіпку мускатного горіха або інші прянощі.
Категория: Рецепти |
| Теги: духовці, тісто
Як смачно приготувати баклажани по-турецьки?
Телятина, фарширований картоплею і цибулею
Як приготувати холодний суп з щавлю
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: