Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати печиво з горіхами?
У тесті горішків не буде, вони нам знадобляться для того щоб зробити ароматну, хрустку панірування для печива. Необхідні продукти 200 грам вершкового масла Половина склянки цукру Півтори склянки борошна Два яйця Столова ложка води Півтори склянки подрібнених волоських горіхів Приготування Масло заздалегідь дістаньте з холодильника, нехай воно розм'якшиться. Коли стане м'яким, розітріть його з цукром (міксером або в комбайні), додайте жовтки і збийте. Поступово додайте просіяне борошно. Має вийти м'яке, масляниста тісто. Білки збийте в міцну піну. Горішки підсушіть в духовці на слабкому вогні, подрібніть в блендері або в ступці в крихту. Від тесту відривайте невеликі шматочки, скатуємо з них кульки (діаметром приблизно 3 см). Вмочайте у збиті білки і потім обвалюйте в горіхової крихти. Викладайте на застелений пергаментом деко і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці. Час випікання 20 - 25 хвилин. В тісто за бажанням можна додати пакетик ванільного цукру, щіпку мускатного горіха або інші прянощі. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |