Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати норвезький салат з оселедцем?
Святкове Блюдо хоча б вже тому, що у складі салату є червона ікра. Дуже барвисте, презентабельне і при цьому не надто трудомістке в приготуванні. Салат подається в порційних креманках або в фужерах.
Що знадобиться для приготування (на чотири порції)

Два яйця
Половина філе слабосоленої оселедця
16 штук оливок (без кісточки, можна фаршировані лимоном або перчиком)
Невеликий пучок зеленої цибулі
50 грам червоної ікри
Для соусу

Одна варена картоплина
Столова ложка лимонного соку (за смаком)
100 - 120 грам майонезу

Приготування

Яйця відварити і нарізати кружечками, товстенькими, філе оселедця нарізати смужками або кубиками товщиною по півсантиметра. Дрібно порізати зелену цибулю.
Для соусу варену картоплю розім'яти в пюре, змішати з майонезом і лимонним соком.
На дно фужера покласти чайну ложку соусу, потім - два кружечка яйця, чотири часточки оселедчика і рясно поливаємо соусом. Зверху - чотири оливки (кожну оливку розрізати уздовж навпіл), посипати нарізаною зеленою цибулею. І завершує композицію червона ікра - в кожний фужер покладіть по чайній ложечці ікри. Все, салатик готовий. Можна пропонувати гостям і приймати компліменти.
Категория: Рецепти |
| Теги: Чотири, ікра
Простий рецепт лепешняку
Як зробити сирники зі згущеним молоком?
Як приготувати млинці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: