Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати млинці з яблучною начинкою?
Щоб не перевантажувати шлунок ситної, важкою їжею, в літній час млинці можна готувати з легкої яблучною начинкою. Ось рецепт: Необхідні продукти для млинчиків 700 мл. молока Десять столових ложок борошна з гіркою Одна - дві столові ложки цукру Щіпка солі Дві - три столових ложки рослинного масла Для начинки Півтора кілограма яблук Дві столові ложки родзинок 150 мл. самих жирних вершків (за бажанням, це не обов'язково) Пакетик ванільного цукру Кориця 100 грам цукру (за смаком) Приготування Спочатку готуємо млинці. У тепле молочко покладіть сіль і цукор, влийте олію і додавайте по частинами борошно. Тісто вийде середньої густоти, без грудочок. На сковорідку налийте трохи олії, спечіть млинчики як зазвичай - підсмажуючи з двох боків до рум'яного кольору. Можна скористатися й іншим рецептом млинців, своїм. Для начинки яблука очистити, натерти на крупній тертці і тушкувати хвилин 15 0 20 на невеликому вогні. в кінці додати цукор, корицю, ванільний цукор і вершки (якщо додаєте). Додати розпарені родзинки, перемішайте. Остудіть начинку. На край млинчика покладіть ложку начинки, скрутіть рулетом або конвертиком. За бажанням млинці можна збризнути вершковим маслом і підрум'янити в духовці. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |