Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати медальйони в кисло-солодкому соусі?
Рецепт для любителів оригінальних м'ясних страв. На гарнір до м'яса можна приготувати картопляне пюре або розсипчастий рис, овочі. Що знадобиться для приготування М'ясне філе (яловичина або свинина) Половина склянки цукру Третину склянки лимонного соку Чверть склянки соєвого соусу 2/3 склянки води Столова ложка кетчупу Одна - дві цибулини Сіль і чорний мелений перець за смаком Рослинне масло для смаження Приготування М'ясо нарізати шматочками, як на відбивні, але трохи товстіший, приблизно по 2 см. товщиною. Посолити, поперчити і обсмажити в олії до рум'яної скоринки. Для соусу змішуємо кетчуп і лимонний сік, вливаємо соєвий соус, воду, додаємо цукор (може знадобитися трохи більше, додайте за смаком). Доведіть соус до кипіння, додайте цибулю і обсмажене м'ясо. Знову дайте закипіти і готуйте на слабкому вогні до м'якості цибулі. Коли будете змішувати інгредієнти для соусу, його потрібно постійно пробувати, якщо на ваш смак чогось не вистачає - додайте. Готові медальйони викладіть на тарілку, додайте гарнір і полийте смачним соусом. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |