Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати медальйони в кисло-солодкому соусі?
![]() Що знадобиться для приготування М'ясне філе (яловичина або свинина) Половина склянки цукру Третину склянки лимонного соку Чверть склянки соєвого соусу 2/3 склянки води Столова ложка кетчупу Одна - дві цибулини Сіль і чорний мелений перець за смаком Рослинне масло для смаження Приготування М'ясо нарізати шматочками, як на відбивні, але трохи товстіший, приблизно по 2 см. товщиною. Посолити, поперчити і обсмажити в олії до рум'яної скоринки. Для соусу змішуємо кетчуп і лимонний сік, вливаємо соєвий соус, воду, додаємо цукор (може знадобитися трохи більше, додайте за смаком). Доведіть соус до кипіння, додайте цибулю і обсмажене м'ясо. Знову дайте закипіти і готуйте на слабкому вогні до м'якості цибулі. Коли будете змішувати інгредієнти для соусу, його потрібно постійно пробувати, якщо на ваш смак чогось не вистачає - додайте. Готові медальйони викладіть на тарілку, додайте гарнір і полийте смачним соусом. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |