Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати м'ясну запіканку з грибами?
Дуже зручне блюдо для прийому гостей. Гриби і м'ясо можна обсмажити заздалегідь, перед приходом гостей довести запіканку до готовності. Свинину за бажанням замініть на курку. Що знадобиться для приготування 500 грам свинини або курячого м'яса 200 грам печериць 100 грам сиру 200 грам сметани 250 мл бульйону чи води Трохи борошна Сіль і чорний перець, спеції за смаком Рослинна олія Приготування Гриби ріжемо скибочками, м'ясо - брусочками як на беф-строганов. Порціями викладаємо м'ясо на сковорідку і обсмажуємо в маслі до рум'яного кольору (до готовності доводить не потрібно). В кінці солимо і посипаємо перцем. Перекладаємо обсмажене м'ясо в форму, в якій будете робити запіканку. У тому ж маслі обсмажуємо гриби до рум'яної скоринки, солимо, перчимо. Викладаємо гриби на м'ясо. В сковорідці підсушуємо борошно, вливаємо бульйон або воду, розмішуємо, щоб не було грудочок, додаємо сметану. Доводимо до кипіння і виливаємо заливку на м'ясо з грибами. Відправляємо в духовку, запікаємо 20 хвилин при температурі 180 градусів. Посипаємо тертим сиром і ставимо в духовку до розплавлення сиру. Готову запіканку посипаємо зеленою цибулею та кропом, петрушкою. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |