Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати листковий салат з редькою?
Незважаючи на простоту приготування і звичайні продукти салат виходить дуже смачним. А додавання редьки робить його дуже корисним та надає особливу пікантність.
Необхідні продукти
Одна середня редька
Три - чотири яйця
Чотири середніх картоплини
Одне зелене яблуко
Одна велика морква (свіжа, відварювати не потрібно)
Одна цибулина
Майонез
Рослинне масло (бажано домашнє, із запахом насіння)
Приготування

Відварити яйця і картоплю. Цибулю дрібно нарізати, злегка придушити і залити його невеликою кількістю рослинного масла. Морквину натерти на дрібній тертці. Редьку натерти на крупній тертці, посипати сіллю і перекласти в друшляк. Залишити на двадцять хвилин, щоб стік зайвий гіркий сік. Потім добре віджати. Відокремити білки від жовтків, натерти на різні тарілочки. На дрібній тертці натерти яблуко, картоплю - на крупній тертці.

Викладаємо салат шарами.
1 - цибулю з маслом
2 - тертий картопля
3 - сіточка з майонезу
4 - чорна редька (її обов'язково віджати інакше салат буде водянистим)
5 - майонез
6 - натерта свіжа морква
7 - сіточка з майонезу
8 - натерте яблуко
9 - натерті яєчні білки
10 - майонез
11 - верх салату посипаємо тертими жовтками.

Поставити в холодильник на годину просочитися, якщо часу немає, то можна відразу подавати до столу. Перед подачею можна верх присипати чорним меленим перцем, це дасть салату гостроту.
Категория: Рецепти |
| Теги: натерти, тертці
Варення з пелюсток троянди
Як приготувати смачне апельсинове варення без шкірки?
Бутерброди з сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: