Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати листковий салат з редькою?
Незважаючи на простоту приготування і звичайні продукти салат виходить дуже смачним. А додавання редьки робить його дуже корисним та надає особливу пікантність. Необхідні продукти Одна середня редька Три - чотири яйця Чотири середніх картоплини Одне зелене яблуко Одна велика морква (свіжа, відварювати не потрібно) Одна цибулина Майонез Рослинне масло (бажано домашнє, із запахом насіння) Приготування Відварити яйця і картоплю. Цибулю дрібно нарізати, злегка придушити і залити його невеликою кількістю рослинного масла. Морквину натерти на дрібній тертці. Редьку натерти на крупній тертці, посипати сіллю і перекласти в друшляк. Залишити на двадцять хвилин, щоб стік зайвий гіркий сік. Потім добре віджати. Відокремити білки від жовтків, натерти на різні тарілочки. На дрібній тертці натерти яблуко, картоплю - на крупній тертці. Викладаємо салат шарами. 1 - цибулю з маслом 2 - тертий картопля 3 - сіточка з майонезу 4 - чорна редька (її обов'язково віджати інакше салат буде водянистим) 5 - майонез 6 - натерта свіжа морква 7 - сіточка з майонезу 8 - натерте яблуко 9 - натерті яєчні білки 10 - майонез 11 - верх салату посипаємо тертими жовтками. Поставити в холодильник на годину просочитися, якщо часу немає, то можна відразу подавати до столу. Перед подачею можна верх присипати чорним меленим перцем, це дасть салату гостроту. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |