Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати котлети в паніровці з картоплі?
Котлети не зовсім звичайні. Готуються вони з мішаного фаршу - куряче філе +свинина, всередині - начинка з обсмажених грибів з цибулею. А зверху - паніровка з картопляних кубиків.
Що знадобиться для приготування

Одна куряча грудка
500 грам свинини
500 грам будь-яких грибів
Три цибулини
Вісім столових ложок тертого сиру
П'ять - сім картоплин
Одне - два яйця
Дві чайних ложки гірчиці
Дві столові ложки сметани
Дві столові ложки вершкового масла
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування

Гриби нарізати шматочками, трохи обсмажити в олії, посолити, додати сметану, тушкувати до повного випаровування рідини. Цибулю нарізати півкільцями. Обсмажити в рослинному маслі, змішати з тушкованими грибами. Підсолити і поперчити. Додати вершкове масло.

Куряче філе і свинину пропустити через м'ясорубку. Приправити сіллю і перцем. Додати сир, гірчицю, трохи води і добре вимісити фарш. Зробити з нього коржики, на середину кожної покласти начинку і сформувати котлети. Поставити їх в холодильник.

Картопля нарізати дуже дрібними кубиками, по 5 мм сторона. Збити яйце з сіллю. Вмочити котлету в яйце, обваляти в картопляній паніровці, притиснути кубики картоплі і обсмажити у великій кількості олії по одній штуці. Коли всі котлети будуть обсмажені, скласти їх у форму для запікання, накрити фольгою і поставити в духовку на слабкий вогонь на 10 - 20 хвилин.

Котлети треба робити достатньо великими, з розрахунку одна - дві на порцію. Гарнір - на ваш розсуд.
Категория: Рецепти |
| Теги: обсмажити, котлети
Овочевий пиріг зі спаржею і сиром
Яблучні млинчики
Як смачно приготувати баклажани по-турецьки?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: