Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати котлети в паніровці з картоплі?
Котлети не зовсім звичайні. Готуються вони з мішаного фаршу - куряче філе +свинина, всередині - начинка з обсмажених грибів з цибулею. А зверху - паніровка з картопляних кубиків. Що знадобиться для приготування Одна куряча грудка 500 грам свинини 500 грам будь-яких грибів Три цибулини Вісім столових ложок тертого сиру П'ять - сім картоплин Одне - два яйця Дві чайних ложки гірчиці Дві столові ложки сметани Дві столові ложки вершкового масла Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Гриби нарізати шматочками, трохи обсмажити в олії, посолити, додати сметану, тушкувати до повного випаровування рідини. Цибулю нарізати півкільцями. Обсмажити в рослинному маслі, змішати з тушкованими грибами. Підсолити і поперчити. Додати вершкове масло. Куряче філе і свинину пропустити через м'ясорубку. Приправити сіллю і перцем. Додати сир, гірчицю, трохи води і добре вимісити фарш. Зробити з нього коржики, на середину кожної покласти начинку і сформувати котлети. Поставити їх в холодильник. Картопля нарізати дуже дрібними кубиками, по 5 мм сторона. Збити яйце з сіллю. Вмочити котлету в яйце, обваляти в картопляній паніровці, притиснути кубики картоплі і обсмажити у великій кількості олії по одній штуці. Коли всі котлети будуть обсмажені, скласти їх у форму для запікання, накрити фольгою і поставити в духовку на слабкий вогонь на 10 - 20 хвилин. Котлети треба робити достатньо великими, з розрахунку одна - дві на порцію. Гарнір - на ваш розсуд. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |