Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати коропа в пиві?
Рецепт з чеської національної кухні. Готується тільки зі світлим неміцним пивом, яке надає рибі незвичайний смак. Якщо пиво темне і більш насиченого смаку, то воно може заглушити смак інших інгредієнтів.
Що знадобиться для приготування
Короп середнього розміру
Дві столових ложки рослинного масла
Одна середня цибулина
Сік половинки лимона
50 грам вершкового масла
250 мл світлого пива
Кмин
Сіль, чорний і червоний мелений перець за смаком
Приготування

Коропа почистити, випатрати, вимити, обсушити паперовим рушником. Розрізати на порційні шматки, посолити, приправити перцем, скропити пивом, закрити посуд харчовою плівкою і поставити в холодильник на годину маринуватися.

У сковорідці розігріти рослинне масло, злегка обсмажити нарізану кільцями цибулю. Викласти на цибулю шматки риби і обсмажити з двох сторін до рум'яної скоринки. Потім влити в сковорідку залишився пиво, лимонний сік, додати кмин, червоний мелений перець, тушкувати на невеликому вогні під кришкою близько півгодини.
На блюдо укласти шматочки коропа. Залишився сік процідити, підігріти і розчинити в ньому вершкове масло. Полити карпа приготованим соусом і подавати до столу. Гарніром може бути відварну картоплю.
Категория: Рецепти |
| Теги: смак, пиво
Як готується сирний салат в тарталетках?
Як готується огретен з вишнями?
Спекотне, запечене в булочці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: