Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати коропа в пиві?
![]() Що знадобиться для приготування Короп середнього розміру Дві столових ложки рослинного масла Одна середня цибулина Сік половинки лимона 50 грам вершкового масла 250 мл світлого пива Кмин Сіль, чорний і червоний мелений перець за смаком Приготування Коропа почистити, випатрати, вимити, обсушити паперовим рушником. Розрізати на порційні шматки, посолити, приправити перцем, скропити пивом, закрити посуд харчовою плівкою і поставити в холодильник на годину маринуватися. У сковорідці розігріти рослинне масло, злегка обсмажити нарізану кільцями цибулю. Викласти на цибулю шматки риби і обсмажити з двох сторін до рум'яної скоринки. Потім влити в сковорідку залишився пиво, лимонний сік, додати кмин, червоний мелений перець, тушкувати на невеликому вогні під кришкою близько півгодини. На блюдо укласти шматочки коропа. Залишився сік процідити, підігріти і розчинити в ньому вершкове масло. Полити карпа приготованим соусом і подавати до столу. Гарніром може бути відварну картоплю. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |