Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати картопляне рагу з копченими ковбасками?
![]() Що знадобиться для приготування Кілограм картоплі П'ять - шість яєць 300 грам гострих, копчених ковбасок 200 грам вершків 250 грам нежирної сметани Сіль і чорний мелений перець за смаком Пучок свіжої зелені (за бажанням, можна без зелені готувати) Приготування Відваріть картоплю в мундирі, остудити, очистіть. Яйця відваріть круто, очистіть. Наріжте продукти довільними шматочками (картопля, ковбаски, яйця), але не дуже дрібно. В окремому посуді змішайте сметану і вершки, консистенція повинна вийти однорідною. Збивати не потрібно, досить перемішати ложкою. У посуд з товстим дном складіть шарами картоплю, яйця, ковбаски, посоліть і поперчіть, влийте трохи заливки. Шари повторіть, знову посоліть і приправте перцем, влийте заливку. Так кілька разів. Коли всі шари будуть покладені, залийте залишилася заливкою рагу, накрийте кришкою і поставте в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |