Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати картопляне рагу з копченими ковбасками?
Дуже оригінальна і незвичайна страва угорської кухні. В рагу додаються варені яйця та гострі ковбаски.
Що знадобиться для приготування

Кілограм картоплі
П'ять - шість яєць
300 грам гострих, копчених ковбасок
200 грам вершків
250 грам нежирної сметани
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Пучок свіжої зелені (за бажанням, можна без зелені готувати)

Приготування

Відваріть картоплю в мундирі, остудити, очистіть. Яйця відваріть круто, очистіть. Наріжте продукти довільними шматочками (картопля, ковбаски, яйця), але не дуже дрібно.
В окремому посуді змішайте сметану і вершки, консистенція повинна вийти однорідною. Збивати не потрібно, досить перемішати ложкою.
У посуд з товстим дном складіть шарами картоплю, яйця, ковбаски, посоліть і поперчіть, влийте трохи заливки. Шари повторіть, знову посоліть і приправте перцем, влийте заливку. Так кілька разів. Коли всі шари будуть покладені, залийте залишилася заливкою рагу, накрийте кришкою і поставте в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: рагу, яйця
Як приготувати гречано-томатні биточки?
Як приготувати чудову закуску «Помідори з сиром»?
Рулети з лаваша з яблуками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: