Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати кабачки по-італійськи?
![]() Що знадобиться для приготування 150 грам копченої ковбаси (бекону, корейки, шинки) Дві цибулини Два середніх кабачка (за вагою 600 грам) Склянку томатного соусу (або подрібнити помідори з болгарським перцем на м'ясорубці) Два яйця 150 грам сиру Сіль за смаком Перець, орегано, базилік, майоран - все за смаком Рослинна олія Приготування Яйця відварити круто, остудити, натерти на крупній тертці. На крупній тертці натерти сир. Якщо берете свіжі помідори і болгарський перець - прокрутіть через м'ясорубку або подрібніть в блендері. Кабачки очистіть від шкірки, наріжте кубиками. Цибулю дрібно покришіть. Наріжте невеликими шматочками копченості. Підсмажте в олії копченості разом з цибулею. Потім додайте кабачки, злегка підсмажте, залийте томатним соусом або подрібненими помідорами, посипте спеціями, посоліть і тушкуйте на слабкому вогні до готовності кабачків. В невелику форму для запікання викладіть кабачки, зверху посипте подрібненими яйцями і сиром. Запікайте в гарячій духовці на середньому вогні 10 - 15 хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |