Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати кабачки по-італійськи?
Відмінна ідея смачного і ситного страви з кабачків. З копченою ковбаскою і томатним соусом, сиром - ну дуже смачно! Сподобається навіть тим, хто взагалі-то до кабачків байдужий. Для аромату і смаку можна ще додати суміш прованських трав або свіжу зелень базиліка. Що знадобиться для приготування 150 грам копченої ковбаси (бекону, корейки, шинки) Дві цибулини Два середніх кабачка (за вагою 600 грам) Склянку томатного соусу (або подрібнити помідори з болгарським перцем на м'ясорубці) Два яйця 150 грам сиру Сіль за смаком Перець, орегано, базилік, майоран - все за смаком Рослинна олія Приготування Яйця відварити круто, остудити, натерти на крупній тертці. На крупній тертці натерти сир. Якщо берете свіжі помідори і болгарський перець - прокрутіть через м'ясорубку або подрібніть в блендері. Кабачки очистіть від шкірки, наріжте кубиками. Цибулю дрібно покришіть. Наріжте невеликими шматочками копченості. Підсмажте в олії копченості разом з цибулею. Потім додайте кабачки, злегка підсмажте, залийте томатним соусом або подрібненими помідорами, посипте спеціями, посоліть і тушкуйте на слабкому вогні до готовності кабачків. В невелику форму для запікання викладіть кабачки, зверху посипте подрібненими яйцями і сиром. Запікайте в гарячій духовці на середньому вогні 10 - 15 хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |